Most már biztos, hogy a Tomb Raider 9-et fogják leleplezni a napokban!

Lara Croft visszatért! A legfrissebb információk birtokában immár 100% biztonsággal állíthatjuk, hogy a korábban kiszivárgott kép mégiscsak a Tomb Raider 9-re utalt, és december 6-án végre mi is tanúi lehetünk a nagy bejelentésnek! Időközben a Square Enix bejegyeztette magának a "A Survivor is Born" védjegyet, ami alapján tovább szűkült a kör, bár még sokan kételkedtek benne, mondván, hogy ez lehet egy új, eddig be nem jelentett játék címe is. Itt van az említett védjegy:

A minap azonban ezek a kétségek is tovaszálltak, érkezett ugyanis egy fénykép a GamesMaster című játékújság januári számának előzeteséről, melyben a sok nagynevű játék mellett egy egész oldalas Lara Croft fénykép látható, mellette egy hatalmas "exkluzív" felirattal, valamint a "Visszatért!" szöveggel.

A következő szám január 4-én kerül a boltokba, és az előzetes szerint a teljes sztorit megismerhetjük majd belőle. Azonban addig még hátravan a korábban már említett, december 6-án esedékes leleplezés, és azt hiszem, nem túlzás azt állítani, hogy immár 100% esély van rá, hogy a Square Enix hivatalosan is bemutassa az új Tomb Raider játékot!

Várjuk szeretettel!

Azóta történt

Előzmények