The Witcher 3: Konzolokon nem lesz FullHD, PC-n pedig erős vas kell alá

Az alábbi információk nem számítanak hivatalosnak, kizárólag pletyka szintjén kezelendőek, mégis megemlítjük őket, hiszen érdekes dolgokról van szó bennük. A Gametech nevű orosz oldal közölt le pár értesülést a The Witcher 3: Wild Hunt című játékkal kapcsolatban. Lássuk, mit derítettek ki.

Az oldal információi szerint a The Witcher 3: Wild Hunt című játék csak PC-n fut majd 1080p felbontásban, 60 FPS sebességgel. A konzolos változatok csak 30 FPS-re lesznek képesek, mellette pedig a PS4 kiadás 900p, míg az XBOX One verzió 720p felbontásban futtatja majd a programot. Ami viszont érdekes, hogy a forrás szerint a konzolos kiadások grafikája a PC változat minimális grafikai részletességével fog megegyezni. A Gametech oldal információi szerint a The Witcher 3: Wild Hunt konzolos kiadásai a The Witcher 2: Assassins of Kings című játékkal megegyező minőségű grafikát fognak nyújtani.

Ami a PC kiadást illeti, állítólag ott sokkal szebb lesz a látvány, bár ennek a vizuális orgiának a zökkenőmentes megjelenítéséhez egy kisebb atomerőműre lesz szükségünk. A Gametech oldal információi szerint egy nVidia GTX 780Ti önmagában nem lesz képes 60 FPS sebességre, ha mindent maximumra állítunk. A forrás szerint 1080p felbontásban, maximális részletesség és 8xMSAA mellett egy nVidia GTX 780Ti VGA 35-45 FPS körüli sebességgel képes futtatni a játékot. Persze, ha lejjebb vesszük az MSAA értékét, akkor még egy GTX 780Ti kártyán is elérhető lesz a 60 FPS sebesség.

Még egyszer leírom, hogy a fentebb elhangzottak idáig nincsenek megerősítve, így pletykának minősülnek. Ennek ellenére érdemesnek tartottuk megemlíteni, kíváncsian várjuk, mi lesz igaz belőlük.

Azóta történt

Előzmények