The Witcher 3: Nem lesz kivételezés és exkluzív tartalom

Minden platformon ugyanolyan tartalommal jelenik majd meg a The Witcher 3: The Wild Hunt című játék. A CD Projekt RED ügyvezető igazgatója, Marcin Iwinsky szerint ugyanis egy nagy példányszámban elkelő játék sikerének kulcsa nem feltétlenül a kiadók érdeme, sőt, szerinte ők nem is igazán értik meg, miről is szól valójában egy játék, sokkal inkább a kivételezések nélküli forgalmazás.

A The Witcher 3: Wild Hunt jövő februárban fog megjelenni, ez már biztos, hiszen a CD Projekt RED ígérete szerint nem lesz több csúszás. Ráadásul a készítők nem tesznek kivételt egyik célplatform játékosai között sem, vagyis nem lesznek konzol-exkluzív DLC-k és extra tartalmak, mindenki ugyanazt kapja majd a pénzéért, akár PC-n, akár PS4-en, akár XBOX One-on játszik vele.

Ez szintén igaz lesz a később megjelenő bővítményekre is, melyek ráadásul továbbra is teljesen ingyenesek lesznek az alapjáték tulajdonosai számára. Az összes DLC-t minden platformon egyszerre, ugyanolyan tartalommal lehet majd letölteni mindenkinek, nem lesz kivételezés.

A The Witcher 3: Wild Hunt című játék jövő februárban érkezik, PC, PS4 és XBOX One platformokra.

Azóta történt

Előzmények