T.E.R.A.: Kaszt és helyszín bemutató videó

A T.E.R.A. (The Exiled Realm of Arborea) című MMORPG játék egy valódi akciójáték lesz, ugyanis a többi MMORPG játékkal ellentétben a T.E.R.A.-ban nem csak a statisztikáink döntenek arról, hogy eltalálnak-e bennünket az ellenséges mobok, hanem a karakterünk, valamint az ellenfél támadásainak helyzete is.

Azaz ebben a játékban figyelni kell az ellenfél támadásaira, elugrani előle, vagy pedig kivédeni azokat pajzsunk, illetve fegyvereink segítségével. A játékban nagy szerepet kapnak a különféle kitérő manőverek, és az erre épülő skillek. Az ellenfeleinket is csak úgy találhatjuk el, ha pontosan célzunk, tehát a különféle spelleket és támadásokat megfelelően irányítanunk is kell, ha hatékonyan kívánunk küzdeni.

Az alábbi videóban a játék kasztjai közül öttel ismerkedhetünk meg közelebbről, valamint megismerkedhetünk a T.E.R.A. helyszínei közül az egyik érdekesebbnek ígérkező területtel, aminek a bemutatása végén még egy bossfight-ba is bepillanthatunk.

A játék megjelenése 2011-ben várható, csak Windows PC-re (Macintosh verzió nem lesz a játékból), a jelenlegi állapot szerint pedig a következő rendszerre lesz szükségünk a T.E.R.A. megfelelő futtatásához:

• Intel Core 2 Duo Processzor (vagy hasonló AMD) vagy jobb,
• 2 GB RAM, de inkább több,
• NVidia GeForce 7600 vagy ATI Radeon X1800 GTO kategóriájú VGA.

A játékot még optimalizálni fogják a megjelenésig, így ez majd változni fog a későbbiekben.

Azóta történt

Előzmények