Swing Copters: a Flappy Bird alkotójának új játéka

A Swing Copters ránézésre ugyanolyan frusztráló játék lesz, mint a Flappy Bird, csak éppenséggel nem balról jobbra, hanem alulról felfelé haladhatunk az érintőképernyő fogdosásával. A program még a héten debütál egyelőre kizárólag Apple telefonokra, alapvetően ingyenes lesz, de 99 centért a vékony reklámcsíktól is megválhatunk.

Úgy tűnik, a játék készítője, Dong Nguyen túltette magát a sikeren és a több százezer dolláros bevétel okozta stresszen, amely az előző munkájával kapcsolatban érte. Akkoriban levetette a Flappy Birdet az internetről és közölte, hogy egy életre elege lett az őt körülvevő csillogásból. Úgy tűnik, most mégis jöhet a csillogás (és nem mellesleg a sok-sok pénz), hiszen ő maga keresett fel több külföldi mobilos weboldalt, hogy a készülő szoftvernek egy kis felhajtást kerítsen.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

  • Type:Rider teszt (Android, iOS)

    A tipográfia világába vezet be a tesztünk részét képező, rendkívül látványos 2D-s platformer, amely művészi megjelenés mellett csodálatos hangvilággal is rendelkezik.

  • Spider Square bemutató (Android)

    Ha mobiljátékokról beszélve az egyszerűséget érdemnek tekintjük, akkor a londoni BoomBit fejlesztőcsapat új játéka nagyszerű, de hosszútávon unalmassá válhat egy ilyen pofonegyszerű alkotás.

Előzmények