PlayerUnknown's Battlegrounds - Megjelenési dátumot kapott az Xbox One kiadás

Miközben a PlayerUnknown's Battlegrounds PC-s kiadása továbbra is rengeteg játékost érdekel, addig nem szabad elfelejteni, hogy készül az Xbox One változat is, amelyről eddig csak azt tudtuk, hogy valamikor idén érkezik. A májusban bejelentett konzolos változatról az elmúlt hetekben szinte semmi új információt nem hallottunk, azonban a minap a Microsoft és a PUBG Corp. végre leleplezték az új verzió érkezésének pontos dátumát.

A december 12-én érkező Preview, azaz Early Access kiadás Xbox One X-en támogatni fogja a 4K felbontást és a HDR-t, viszont némileg különbözni fog a PC-s verziótól. A fejlesztők elmondása szerint a konzolos kiadás fejlesztése kicsivel le van maradva a PC-stől, azonban ezt a lemaradást szeretnék minél előbb behozni. A PUBG Xbox-on megjelenéskor még nem fogja tartalmazni a sivatagi pályát, azonban a "vaulting" rendszert igen. A PC-s változat 1.0-s kiadása sajnos nem a konzolos megjelenés napján érkezik, arról egyelőre csak annyit tudni, hogy valamikor december végétől lesz elérhető.

Külön érdekességként érdemes lehet megemlíteni, hogy bár volt arról szó, hogy később PS4-re is megjelenhet a játék, az Xbox.com oldala szerint a program Xbox One konzol exkluzív lesz, amelyet az is megerősíthet, hogy a játék szervereit (A PC-st és az Xbox-ost egyaránt) a fejlesztők átköltöztetik az Amazontól a Microsofthoz.

Azóta történt

Előzmények