Nem lesz sok szkriptelt jelenet a Bioshock: Infinite-ben

Az Irrational Games kiadott egy nyilatkozatot az aggódó játékosok megnyugtatására, akik a nemrég kikerült Bioshock: Infinite videót nézve arra gyanakodtak, hogy ezúttal csak egy szkriptelt akciójátékot fognak kapni. Szerintük ugyanis a kikerült gameplay jelenetek, bár nagyon látványosak és akciódúsak voltak, de egyben szkripteltek is.

"Nem, határozottan állíthatom, hogy az egész játék nem csak egy óriási akciójelenet lesz," - mondta Shaun Robertson az Eurogamer-nek. "A célunk az, hogy bemutassuk a játékost Columbia világának, Elizabeth-nek és Booker DeWitt-nek. Persze, néhol lesz benne néhány demó-szerű dolog is, ami elősegíti az akciót."

"Nagyon fontos számunkra, hogy a játékosnak legyen ideje felfedezni a területet. Azok a játékosok, akik szeretik megismerni a környezetet, olyan hosszan fedezhetik fel azt, ameddig csak akarják. Akik csak át akarják magukat robbantani a történeten, azok elkerülhetik az összes felfedezhető területeket, és olyan gyorsan átvághatják magukat a történeten, ahogyan csak tudnak."

Így tehát az aggódó játékosok megnyugodhatnak, mert bár lesznek szkriptelt jelenetek a Bioshock: Infinite című játékban, közel sem lesz benne annyi, amennyitől tartanak.

Azóta történt

Előzmények