Bioshock Infinite: Nem biztos, hogy lesz benne multiplayer

A 2K Games által fejlesztett Bioshock Infinite című játék nem biztos, hogy fog multiplayer lehetőségeket tartalmazni. Ezt Ken Levine jelentette be az egyik Kotaku.com-nak tett interjújában. Elmondása szerint addig nem gondolnak a többszereplős játékmódra, amíg nem tudnak valami újat kitalálni ezzel kapcsolatban. Különben is, aki multizni akar, az úgyis a Halo-val vagy a Call of Duty-val fog játszani.

"Csak annyit tudok mondani a többszereplős játékmódról - ugyanezt mondtuk a Bioshock 1 esetében is: Jelenleg még nem hoztunk semmiféle döntést a multiplayer-rel kapcsolatban." - mondta Ken Levine. "Annyit mondhatok, hogy bár van tapasztalatunk a dologgal kapcsolatban, de egyszerűen nincs kedvünk egy olyan többszereplős játékmódot készíteni, amit más játékokkal is ugyanúgy tudnak játszani. Azért, mert: A) Kreativitást tekintve nincs benne semmi érdekes, és B) Üzletileg, csak vesztegetjük vele az időnket. A játékosok inkább mennek játszani a Halo-val, vagy a Call of Duty-val."

Hozzátette még, hogy: "Amennyiben olyan újdonságot vagy képes felmutatni a játékodban - mint például a Left 4 Dead-ben, ami valamennyire újításnak számít -, akkor a játékosok majd játszani fognak vele. De ha nem tudsz, ne vesztegesd vele az idődet."

A Bioshock Infinite megjelenése valamikor 2012-ben várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények

  • Bioshock Infinite - Welcome to Columbia!

    A 2K Games bejelentette a Bioshock Infinite produkciót. Mi pedig infókkal, képekkel és egy nagyon látványos valamint hangulatos videóval jelentkezünk egy előzetes keretében. Maradjatok velünk!