NBA 2K21 - Ilyen lesz az újgenerációs kiadás

A nextgen változatok borítóján Zion Williamson, a New Orleans Pelicans játékosa lesz látható.

A 2K ma egy PlayStation 5-ön rögzített vadonatúj NBA 2K21 játékmenet videóval adott először valódi betekintést abba, hogy mire számíthatnak a játékosok az idén novemberben érkező újgenerációs konzolokon. Az alapoktól az újgenerációs konzolok lenyűgöző erejét, sebességét és technológiáját kihasználva felépített NBA 2K21 2020. november 10-én fog megjelenni Xbox Series S/X-re, valamint 2020. november 19-én PlayStation 5-re.

„Még sosem volt lehetőségünk ilyen mértékű realizmust és valósághűséget biztosítani egy videójátékban” jelentette ki Greg Thomas, a Visual Concepts elnöke.

„Az NBA 2K21 egy kiemelkedő cím, ami tökéletesen beváltja az új generáció ígéretét: igazán forradalmi grafika, villámgyors töltési idők, valamint kizárólag az újgenerációs konzolokon lehetséges lenyűgöző új funkciók és játékmenet.”

A mai videó egy nyers betekintést ad az idei rész újgenerációs játékmenetébe a Golden State Warriors és a Dallas Mavericks bemutató meccsével. A játékosok közvetlenül az akció közepébe csöppenhetnek a pályán, a játékot pedig egy új MI-rendszer kelti életre, ami az arénában lévő minden egyes ember irányításáért felel. Innen az új Rail Cam mutatja be az NBA 2K21 játékmenetét dinamikus és lélegzetállító stílusban, új magával ragadó magasságokba emelve a játékot.