Modern Warfare 3: Nem lesz Prestige Edition

Az Infinity Ward bejelentette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 című háborús FPS játékból idén nem lesz egy minden extrával telepakolt Prestige Edition változat. A tehetősebb vásárlóknak a Hardened Edition kiadás lesz elérhető, amikor novemberben megjelenik a játék.

A Modern Warfare 2, valamint a Black Ops című Call of Duty játékból is megjelent egy full-extrás, Prestige Edition-nek nevezett kiadás. Előbbihez éjjellátó szemüveget, míg utóbbihoz egy távirányítású kisautót mellékeltek azon játékosok számára, akik szerették kipakolni ezeket az extrákat polcaikra.

A Modern Warfare 3 esetében azonban a vagyonosabb játékosoknak be kell érniük a 100 dollárba kerülő Hardened Edition kiadással, aminek legfőbb "attrakciója" a hozzá mellékelt egy éves Call of Duty Elite előfizetés, valamint az azon belül biztosított egyéb előnyök - pl. gyorsabb XP szerzés a játékos klánjának. Plusz egy hiteles katonai skiccekkel ellátott napló.

Olybá tűnik, hogy lassan csak a digitális tartalmak kódjait fogjuk kapni a drágább kiadások mellé. Előbb-utóbb pedig már a lemez és a tok is feleslegessé válik, kizárólag a játék és egyéb tartalmak kódjait kell megvásárolnunk interneten keresztül és már tölthetjük is le a játékokat.

Azóta történt

Előzmények