Infinity Ward: A Modern Warfare 3 lesz a legkönnyebben bővíthető CoD játék

Az Infinity Ward kreatív stratégiával megáldott vezetője, Robert Bowling egy Shacknews-nak adott interjújában elmondta, hogy a Modern Warfare 3 lesz az eddig legkönnyebben fejleszthető Call of Duty játék.

A pályacsomagok folyamatos újítása mellett egyéb tartalmak is könnyedén hozzátehetők a játék multiplayer részéhez, úgymint újabb játékmódok, fegyverek, valamint a már meglévő pályákat is folyamatosan finomhangolják, hogy Spec Ops módban is játszhatóak legyenek.

Az Infinity Ward embere azt is elmondta, hogy ezen változtatások segítségével a DLC-k sokkal könnyebben és gyorsabban elkészíthetőek, valamint a felhasználók visszajelzései alapján végrehajtott módosításokat is egyszerűbben elvégezhetik, akár patch kiadása nélkül is.

- "Talán lehetnek benne olyan dolgok, melyeket később egyensúlyba kell hoznunk, vagy esetleg hozzá szeretnénk adni újabb tartalmakat. Jelenleg sokkal több lehetőségünk van a játék finomhangolására, mint eddig bármikor is volt, akár patch kiadása nélkül is," - mondta Robert Bowling.

A Call of Duty: Modern Warfare 3 című háborús FPS játék megjelenése november 8-án várható, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra.

Azóta történt

Előzmények