2019. augusztus 22., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » PC rovat / Mobil rovat

Megjelent a Halo: Spartan Assault

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Jó hír a Win 8 és Win Phone 8 felhasználók számára, megérkezett a Spartan Assault.

Alább a Microsoft hivatalos közleményét olvashatjátok a jó hírről:

Hirdetés

A Halo sorozat rajongóinak, és az univerzummal ismerkedőknek most új lehetőségük van harcba szállni a Covenant erők ellen. A San Diego Comic-Con rendezvényen a 343 Industries és a Vanguard Games bejelentette, hogy elérhetővé vált a „Halo: Spartan Assault”, egy új, felülnézetes lövöldözős játék Windows 8 rendszerű érintőképernyős eszközökre.

A kizárólag Windows 8-ra és Windows Phone 8-ra elérhető „Halo: Spartan Assault” egy új fejezetet nyit a Halo univerzumban, bemutatja a Spartan Ops program első küldetéseit, és mélyebbre ár az ember-Covenant háború természetében. A UNSC Infinity fedélzetén állomásozó Sarah Palmer parancsnok és Spartan Davis szemén keresztül láthatod az eseményeket, és soha nem látott harcokban vehetsz részt.

Az egyjátékos mód 25 egyedi küldetésből áll, amelyek során világranglistákon mérheted össze tudásodat barátaiddal, és heti Kihívásokat teljesíthetsz. Játszd újra a küldetéseket, hogy összegyűjtsd a játék több, mint 40 Achievementjét és kitüntetését.

Azok számára, akiknek már van karrierjük a UNSC Infinity fedélzetén, a „Halo: Spartan Assault” 50000 XP-t kínál a „Halo 4” (Xbox 360) játékban, valamint egy egyedi jelvényt a Spartan katonája részére. A megjelenés után további extrák várhatóak. Ezen felül, aki megvásárolja a „Halo: Spartan Assault” játékot, egy új fegyverskint, két új páncélskint és egy új Spartan beállást nyithat meg az augusztus 20-án megjelenő „Halo 4: Champions Bundle” DLC-ben.
A 343 Industries együttműködésre lépett a Dark Horse Comics-szal, melynek keretében hamarosan megjelenik a három fejezetből álló „Halo: Initiation” képregény, amely Sarah Palmer parancsnok Spartan-IV programba való bejutását meséli el, és közvetlen előzményként szolgál a „Halo: Spartan Assault” játékhoz.

Egy napon jelenik meg a játékkal a „Halo: Spartan Assault” soundtrack (zeneszerzője Tom Salta), amely 60 percnyi eredeti zenei anyagot tartalmaz, és az összes nagyobb digitális terjesztési csatornán megvásárolható lesz.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.