Ingyenes Xbox Live GOLD hétvége

Alig ért véget a múlt heti akciós hét, máris újabb "akcióval" vár minket a Microsoft. Az akció március 8-10-e között lesz, mely nem csak az ingyenes Live GOLD-ot tartogatja számunkra. Ugyanis sok játéknál lesz double xp, lehetőség, hogy játszunk a fejlesztőkkel, exkluzív tartalmak. Íme a lista:

Call of Duty: Black Ops 2:

Ennél a játéknál nem lesz sem double xp, sem lehetőség, hogy a játék fejlesztőivel játszunk. Itt a barátainkkal tudunk összeállni a hétvége folyamán, akiknek nincs Live GOLD-juk. Egymás ellen játszhatunk velük a csata téren, vagy egymással a zombik ellen.

Halo 4:

Jelentkezz az Infinity legénységbe, játssz az eredeti többszemélyes móddal és a Spartan Ops történetalapú kooperációs küldetésekkel. Ráadásul, ha 1 órát játszol a hétvégén a játékkal, akkor exkluzív Halo avatart szerezhetsz magadnak. (részletek)

Forza Horizon:

Száguldj Colorado utcáin a hétvégén egy McLaren MP4-12C-vel és legyél te az utak királya, és a ranglistán az első. A tökéletes játék élmény miatt nem lesz elérhető a játék fejlesztői része a játéknak. (részletek)

Tomb Raider:

A héten megjelenő új Tomb Raider is szerepel a hétvégi akcióban. Fedezd fel az ikonikus hősnő komor, sötét eredettörténetét. A játékban Lara Croft fiatal lányból harcedzett túlélővé válik első, nagy kalandja során. A játékhoz adnak a dobozban 14 napos Live GOLD próbaidőt, hogy ne zavarhasson meg semmi a játék közben.

Fifa 13:

Szerezed meg a hétvégén akciósan (280 Microsoft Pont) az Arany Prémium játékcsomagot (köztük 2 ritak játékos is megtalálható) és legyen a tied a legjobb csapat az Ultimate Teamben.

Far Cry 3:

A szintén nem rég megjelent játékhoz, double xp jár minden hivatalos többszemélyes térképen. Fejlődj gyorsan és legyél te a Far Cry 3 legjobbja.

Borderlands 2:

Beválthatunk egy kódot az ingyenes Live GOLD hétvégén, a titkos ládánál, hogy megkapjuk az arany kulcsot. (részletek)

Assassin's Creed 3:

Amerikai klóniák 1775-ből. Csak ezen a hétvégén lesz a játékosoknak elérhető a dupla TP, mellyel kétszer olyan gyorsan tudunk majd fejlődni.

Max Payne 3:

A tegnap akciózásban lévő Max Payne 3-ban a játék fejlesztőivel tudunk játszani. (GwRockstar1, GwRockstar2, GwRockstar3, GwRockstar4) Közép-európai idő szerint március 8 -án este 6 és 7 óra között.

Red Dead Redemption:

A múlt hét folyamán szintén akciós RDR-ben is a játék fejlesztőivel fogunk tudni játszani. (GwRockstar1, GwRockstar2, GwRockstar3, GwRockstar4) Közép-európai idő szerint március 8 -án este 7 és 8 óra között.

Midnight Club LA:

Játsz a Rockstar Games fejlesztőivel, hogy a legnagyobbaktól tanulhasd el a vezetési technikákat. (GwRockstar1, GwRockstar2, GwRockstar3, GwRockstar4) Közép-európai idő szerint március 8 -án este 8 és 9 óra között.

GTA IV:

Játsz a Rockstar Games fejlesztőivel, hogy a legnagyobbaktól tanulhasd el a játék különböző technikáit. (GwRockstar1, GwRockstar2, GwRockstar3, GwRockstar4) Közép-európai idő szerint március 8 -án este 9 és 11 óra között.

Ezeken a játékokon kívűl még kettő kisebb játék is szerepel az akcióban részvevő listában. Még pedig a Karaoke, ahol több mint 8000 slágert tudunk énekelni és a Happy Wars, melyben akár 30 játékos is csatázhat egyszerre.

Nem csak a játékokat tudjuk használni a hétvégén ingyenesen. Az akcióban szereplő alkalmazások listája:

NHL
NBA
WSJ Live
Dailymotion
Youtube

Azóta történt