Ingyenes Xbox Live hétvége

Időről időre a Microsoft kedveskedik az Xbox tulajdonosoknak egy-egy ingyenes játszási lehetőséggel. Így tesznek a mostani hétvégével is, ugyanis május 3-tól kezdődően, egész május 5-ig ingyenesen játszható minden multiplayer játék. Mindezek mellett néhány játékban pedig különleges akciózások is lesznek. Lássuk a listát.

 

Légy online a hétvégén, és szállj szembe a világgal! Élj át fantasztikus futballélményt az EA Sports FIFA 13 Ultimate Team játékban, és hívd ki a hétvégén barátaidat az FIFA Ultimate Tavaszi klasszikus jóvoltából! Légy részese a FUT Tavaszi klasszikus bajnokságnak, és küzdj az online világ legjobbjai ellen az 1 000 000 FUT zseton értékű díjért. Részvételi feltételek.

 

 

Master Chief visszatér a harcmezőre egy ősi gonosz ellen, amelyet bosszú és pusztításvágy hajt. Egy titokzatos bolygóra érkezve új ellenséggel és halálos technológiával találhatod szembe magad. Az univerzum többé sosem lesz ugyanaz. Küzdj online Spartan katonáddal a hétvégén, és játszd le a Spartan Ops 10 fejezetét, így 10, később felhasználható dupla XP-s meccset kapsz.

 

 

Légy online a hétvégén, és részt vehetsz a „Gold Unlocked Zonda Challenge” rendezvényen. Fényképezési pályázatot is indítunk, melyen egy véletlenszerűen választott Forza 4 Motorsport unikornis autót nyerhetsz!  Részvételi feltételek.

 


Az Úr 1775. esztendeje, az amerikai kolóniákon. Egy bátor, ifjú harcos a szülőföldjéért küzd, ám ami kezdetben területi viszálynak indul, végül elképesztő utazássá válik, amely mestergyilkossá változtatja hősünket, és örökre megváltoztatja egy fiatal nemzet történetét. Csak ezen a hétvégén dupla XP-t szerezhetsz a többszemélyes módokban!

 

2011 meghatározó versenyjátéka, a Forza Motorsport 4. Légy online a hétvégén, és részt vehetsz a „Gold Unlocked Ferrari Challenge” rendezvényen, átélheted saját nagy pillanataidat a versenyzés történetében, miközben a kiválasztott Ferrariban igyekszel megdönteni riválisaid köridejét. Fényképezési pályázatot is indítunk, melyen egy véletlenszerűen választott Forza 4 Motorsport unikornis autót nyerhetsz! Részvételi feltételek.

 

 

A civilizáción határain messze túl, egy titokzatos szigeten erőszak és szenvedés uralkodik. Miközben barátaiddal utazol, elrabolnak és brutálisan bánnak veletek. Az egyetlen esély a túlélésre, ha felfeded a sziget és torz lakóinak sötét titkait. A világ peremén semmi sem az, aminek látszik. Találd meg a módját, hogy visszavágj és elmenekülj az őrület szigetéről. Csak ezen a hétvégén dupla XP jár minden hivatalos többszemélyes térképen.

 

 

Azóta történt

Előzmények