Hatmillió PS4

Pár hete volt csupán, hogy arról számoltunk be mennyire jól fogyott a PS4. Azóta túl vagyunk egy japán launch-on is, ott már 370 000 példányt szólítottak magukhoz a játékosok. E mellett pedig természetesen a többi régióban sem állt le az értékesítés, így a néhány hete közzétett 5.3 millióból mára már 6 millió lett. Ennyi gép fogyott világszerte, a Sony közleménye szerint.

A friss adatok alapján ehhez a 6 millió géphez ezidáig 13.7 millió darab játékot értékesítettek. Ez a szám tartalmazza a digitális és dobozos változatokat is. A játékok közül eddig a Killzone: Shadow Fall bizonyult a legsikeresebbnek, ebből már 2.1 millió talált gazdára.

Bár egyelőre viszonylag szerény a játékfelhozatal azért szépen lassan bővülni fog a kínálat, olyan játékok érkeznek majd a gépre, mint a Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes, a The Order: 1886, a Driveclub, a The Witness, a Kingdom Hearts 3, a Watch Dogs és az inFamous: Second Son.

A számadatoknál maradva pedig érdemes még megemlítenünk, hogy a PS4 tulajok több mint a fele előfizetett a PS Plus szolgáltatásra, nem mellesleg pedig már több mint 100 millió képet és videót osztottak meg egymással.

Szép adatok, továbbra is csak gratulálni tudunk hozzájuk, reméljük hamarosan a Microsoft is hasonló szép eredményekkel kápráztat el bennünket.

Azóta történt

Előzmények