God of War III: Ingyenesen kapják meg a játékosok a kivágott tartalmakat

Egyik korábbi hírünkben már beszámoltunk róla, hogy a God of War III végéből a játék fejlesztői kihagyták az eredetileg tervezett záró epilógust, mert nem sikerült azt kellőképpen befejezniük. A játék igazgatója szerint azonban, amennyiben később mégis csak kiadják a kivágott részeket egy DLC formájában, úgy az minden bizonnyal ingyenes lesz majd.

A forrásoldalon elolvashatjátok a teljes interjút angolul, én csak tömören összefoglalom a lényegét. Arról van szó, hogy a játékban eredetileg olyan sok Titánokkal vívott harcnak kellett volna szerepelnie (Különösen a játék végére szerettek volna egy grandiózus Titán-harcot, de aztán picit túlvállalták magukat), hogy az rengeteg időt és erőforrást emésztett volna fel (Picit furcsa ezt egy olyan játékkal kapcsolatban hallani, aminek 44 millió dollárba került a kifejlesztése). Így hát a brigád egy kicsit túlterheltnek érezte magát, és így kihagytak pár dolgot a végleges játékból.

Mindeközben viszont azt is ki kellett találniuk, hogy melyik részeket vághatják ki úgy a játékból, hogy nem csökken majd annak az értéke, és kellőképpen figyelemfelkeltő marad a játékosok számára.

Előzmények