God of War III bemutató és szexvideó

A God of War III megjelenéséig már csak pár nap van hátra - Amerikában 16-án, míg Európában 19-én jelenik meg a játék -, így a Gametrailers csapata készített egy bemutató videót, hogy mire számíthatnak azok, akik megveszik Kratos legújabb kalandját.

Ha valami nem volt akadály a God of War III fejlesztésénél, akkor az a pénz. A játék fejlesztésére ugyanis 44 millió dollárt (Ez majdnem 9 milliárd forint!) költöttek, és még így is az előre tervezett kereten belül maradtak. Az ember azt hinné, hogy ennyi pénznél már nincsenek korlátok közé szorítva a fejlesztők, de néha adódhatnak kellemetlenségek.

A játékból ugyanis kihagyták az eredetileg betervezett záró epilógust, mert - a Sony Santa Monica stúdió vezetője szerint - nem sikerült azt kellőképpen befejezni. Mindazonáltal nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a kivágott részt később egy DLC formájában kiadják majd.

A God of War III-ban, csakúgy mint az elődeiben, szexjelenet is van, amit most a CVG jóvoltából ti is megtekinthettek. Sokat nem mutatnak benne, de elvégre a játék nem erről szól.

Azóta történt

Előzmények