Egy újabb rajongói Star Wars játékot ért el a végzete

Sokszor előfordult az évek során, hogy egy-egy elkaszált játékot a rajongók próbálták megmenteni, egyfajta ingyenes alkotásként tisztelegve az eredeti mű előtt. Az ilyen próbálkozások többnyire sajnos kudarcot vallanak, ugyanis az eredeti készítők szinte mindig leállítják ezeket a projekteket. Ez történt sajnos a Frontwire által fejlesztett Galaxy in Turmoil című alkotással, amelyet az eredeti, korábban már hivatalosan elkaszált Battlefront III továbbgondolásának szántak, pontosabban annak kiszivárgott alapjaira épült volna.

A projekt nagyon korai kiadása így nézett ki

Az EA és a LucasFilm úgy döntött, hogy végleg elkaszálják a játékot, abban nem használhatnak fel semmilyen Star Wars-os tartalmat a fejlesztők. Természetesen a készítők mindent megtesznek, hogy a multiplayer módot és kampányt is tartalmazó alkotásuk mégis megjelenjen, így átdolgozzák a programot, és saját scifi-játékként adják majd ki. A későbbiekben a közösségi finanszírozást is segítségül hívja majd a csapat, de ennek pontos bejelentéséről nem tudunk még részleteket.

Előzmények

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens teszt

    A TT Games nem volt rest és a Disney legújabb Star Wars moziját is virtualizálta, így a The Force Awakens eseményeit is lehetőségünk nyílt LEGO-sítva végig aprítani. Totál bekockáztunk!

  • LEGO Star Wars: The Force Awakens előzetes

    A Star Wars: The Force Awakens sem kerülte el a LEGO-s megvalósítást, végre úgy fest, hogy az erő lesz a szériával, megújul az évtizedes videojátékos, LEGO-s sablon.

  • Star Wars: Battlefront videoteszt

    A szöveges teszt után máris itt a videoteszt, a Battlefront kapcsán beszélünk a hangulatról, a helyszínekről és az eszközökről, de a hiányosságait is megemlítjük.

  • Star Wars: Battlefront teszt

    Az év utolsó két hónapját a Star Wars uralja világszinten. November végétől virtuálisan a Battlefront hódít, míg december közepétől a mozikat tarolja le Az ébredő erő.