Diablo III: Tegnap bezárt az aukciósház

Tavaly szeptemberben jelentette be hivatalosan a Blizzard, hogy bezárja a Diablo III oly sok vitát kiváltott aukciósházát. Az időpontot nem sokkal a Reaper of Souls című kiegészítő megjelenése elé lőtték be, mégpedig március 18-ra. A tegnapi nappal be is zárt a bazár, és bár még a menüből elérhető az AH, de ott már nem tudunk semmit sem csinálni. Egyedül a bent lévő felszereléseinket vehetjük ki, erre egészen június 24-ig lesz lehetőségünk, utána elveszik minden, ami bent marad.

Az éppen futó aukciók még lefutnak, a Blizzard ezért hagyja még jövő hónap végéig az AH felületét, de június 24-én teljesen el fog tűnni minden, beleértve azokat a tárgyakat is, melyeket nem vettek ki időben a játékosok. Ezzel végleg lezárul egy korszak, mostantól mindenkinek magának kell megszereznie karakterei számára a legendás tárgyakat.

De nem kell aggódni azoknak sem, akiknek nincs lehetőségük arra, hogy naponta a Diablo III előtt üljenek. Az új Loot 2.0 rendszernek köszönhetően már az első lépésektől jó eséllyel karaktereink számára megfelelő cuccokat szerezhetünk. Jövő hét kedden érkezik a kiegészítő, onnantól pedig még az eddig több száz Paragon szinttel rendelkező karakterek is kénytelenek lesznek új felszerelést szerezni, hogy megküzdhessenek a 70. szintű ellenfelekkel.

Azóta történt

Előzmények