Call of Duty: Warzone - A holnapi naptól Urzikstanban harcolhatunk

Indul az új szezon, a Modern Warfare III mellett a Warzone is új tartalmakat kap.

Alig egy hónappal ezelőtt, november 10-én hivatalosan is elrajtolt a COD széria idei felvonása, azaz megjelent a Call of Duty: Modern Warfare III, amely a kampány mellett a klasszikus többjátékos részt, valamint zombi módot is adott a vásárlóknak. Ahogy a fejlesztők korábban megígérték, decemberben pontosabban a holnapi napon az este folyamán elindul az első szezon, amellyel együtt frissül a Warzone is. Utóbbi esetében egy teljesen új pályával lesznek gazdagabbak a játékosok, az eddig csak a zombi módban elérhető Urzikstant kapjuk meg játszótérnek, ehhez pedig egy rövid trailert i megosztottak velünk a fejlesztők.

A szezon indulásával számos újdonsággal leszünk gazdagabbak, ennek részleteiről az Activision a napokban egy hosszabb bejegyzést tett közzé.

Előzmények

  • Call of Duty: Modern Warfare III teszt

    Megérkezett a mindenki által ismert sorozat idei felvonása amellyel kapcsolatban a negatív kritikák vannak a többségben - de vajon tényleg rémes lett az idei epizód?

  • Call of Duty: Modern Warfare II és Warzone 2.0 beszámoló

    A múlt háborúi után ismét a modern korba tért vissza az ismert FPS széria, amelynek idei része folytatja az újraindított Modern Warfare sorozat történeti szálát.

  • Call of Duty: Modern Warfare beszámoló

    Megérkezett az FPS széria idei része, amelyben kicsit visszatérünk az alapokhoz, mindezt pedig megtámogatják nekünk a fejlesztők egy ismerős arccal, aki régi-új környezetben és helyszíneken hozza el számunkra a modern hadviselés egy új formáját.