2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

Call of Duty: Modern Warfare - Minden gépre egyszerre kapjuk meg a frissítéseket

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GAMEPOD.hu

Végre vége az időszakos PlayStation 4 exkluzív bővítményeknek, de ettől függetlenük a Sony konzoljainak tulajai kapnak valami extrát a játék megjelenésekor.

Hirdetés

Az elmúlt években az volt a tendencia, hogy az épp aktuális Call of Duty részhez a frissítések, a DLC-k mind-mind egy hónappal korában jelentek meg (Black Ops 4 esetében már csak 1 héttel korábban) a PlayStation 4 tulajok számára. A jövő hónapban érkező Modern Warfare azonban szakít ezzel a hagyománnyal és minden platformra (PC, PS4, Xbox One) egyszerre érkezik majd meg az összes extra tartalom. Ettől függetlenül a PS4 tulajok kapnak valami kis extrát a premierkor, de ezt egyelőre nem kommentálta az Activision.

A fejelsztők beszéltek egy kicsit a cross-play rendszerről is, amely lényege ugyebár, hogy mindegyik platform játékosai össze lesznek eresztve a programban. Természetesen, hogy ne legyen káosz az egészből, ezt külön engedélyeznünk kell majd, alapból csak a saját gépünk felhasználóival harcolhatunk. A premierig (Október 25.) további részleteket is megtudunk a Modern Warfare-ről, amelynek 2. béta hétvégéje holnap indul (Szeptember 19) a béta kulccsal rendelkezők és az előrendelők számára, majd szeptember 21-től mindenki számár elérhető lesz PC-n, PS4-en és Xbox One-on is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.