BioShock: Infinite - Lezárja a sztorit az Episode 2

A 2K és az Irrational Games kiadott egy videót, melyben bepillantást nyerhetünk a BioShock: Infinite Burial at Sea DLC második epizódjának készítésébe. A felvételen láthatjuk Ken Levine-t, valamint a karaktereket megszólaltató színészeket, amint elmondják, milyen jó érzés volt méltó befejezést készíteni a BioShock: Infinite történetének. FIGYELEM! A videó spoileres, így csak azok tekintsék meg, akiket ez nem zavar!

Az Elizabeth hangját adó színésznő, Courtnee Draper elmondta, hogy bármi történik is a Burial at Sea második epizódjában, biztosra veszi, hogy a karakterrel és történetével kapcsolatban sok kérdésre kapunk majd választ, melyek már régóta esedékesek. Szerinte a BioShock sorozat így lesz egy kerek egész.

A színészek által elmondottakból még senki nem következtetne rá, hogy valóban véget is ért a sorozat, inkább arról van szó, hogy a BioShock, BioShock: Infinite és a Burial st Sea története lett lezárva. Valószínűleg ez lesz az utolsó DLC a játékhoz, bár így legalább az Irrational Games tovább tud lépni a következő epizód irányába.

A Burial at Sea - Episode 2 megjelenése március 25-én lesz, PC-re, PS3-ra és XBOX360-ra. Az új DLC természetesen része a Season Pass-nak, ám ha nem rendelkezünk vele, úgy 15 dollárt kell fizetnünk a záró fejezetért.

Azóta történt

Előzmények