BioShock: Infinite - 1998 mód a DLC második részében

A BioShock: Infinite - Burial at Sea DLC második epizódjával egy új játékmód válik elérhetővé, nevezetesen az 1998 Mode, ami az eddigi legnehezebb nehézségi szintnél, az 1999 Mode-nál is nagyobb kihívást tartogat majd a játékosok számára. Ebben ugyanis kizárólag nem halálos módszerekkel kell teljesítenünk a pályákat, egyetlen ellenfelünket sem ölhetjük meg.

Az Irrational Games oldalán írt tájékoztatóban Ken Levine elmondja, hogy ezt a játékmódot kifejezetten a rajongók visszajelzései és tapasztalatai alapján készítették, melyeket az 1999 mód végigjátszása közben tapasztaltak és osztottak meg egymással a fórumon. Kíváncsian várják, hogy miképp fogjuk teljesíteni az 1998 mód által nyújtott kihívásokat, itt végre letesztelhetjük lopakodási és taktikai képességeinket.

A BioShock: Infinite - Burial at Sea DLC második epizódja - ami egyben az utolsó bővítmény is lesz a játékhoz - március 25-én fog megjelenni mindhárom platformra. Aki megvásárolta a Season Pass csomagot, ingyen töltheti le a DLC-t, míg a többieknek 15 dollárt/eurót kell érte fizetniük.

Előzmények