BioShock 2: Befejezetlenül került ki az új DLC PC verziója

Ujjongva nyomtak a letöltés gombra azok a magukat szerencsésnek gondoló PC-s felhasználók, akik ma reggel a Games for Windows Marketplace-en felfedezték a BioShock 2 egyik új DLC csomagját, a The Protector Trials-t (Lásd a képen).

Miután letöltötték a közel egy gigás fájlt - amiért egyébként 400 MS Pontot ($5.75) kellett fizetniük, annak ellenére, hogy korábban ingyenesnek ígérték a készítők -, meglepődve tapasztalták, hogy az egyáltalán nem működik. Azután elárasztották panaszáradataikkal a fórumot, ahol 2K Elizabeth igencsak meglepődött rajta, hogy miképpen kerülhetett ki a még befejezetlen DLC a Games for Windows Marketplace letöltései közé.

Elmondása szerint ugyanis a The Protector Trials még nincs is befejezve, ergo ki sem kerülhetett volna, nemhogy még pénzt is kérjenek érte. Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy a BioShock 2-t először egy patch-csel fel kell készíteni az új DLC-re. Mindenesetre 2K Elizabeth arra kér mindenkit, hogy várjanak, amíg ő nem mondja azt, hogy tölthetik a The Protector Trials és a Minerva's Den című DLC-t.

Ígérete szerint jövő hét kedden tud teljesen biztos információkkal szolgálni arról, hogy mi történt, illetve hogy miképpen tudják magukat kártalanítani azok a játékosokat, akik feleslegesen fizettek ki 400 MS Pontot egy befejezetlen programért.

Azóta történt

Előzmények