Bioshock 2: Nem lesz PC-re single-player DLC

A Bioshock 2 ugyan nem lett a legkiemelkedőbb program, mégis, aki megvette a játékot, az elég jól elszórakozott vele a megjelenést követően. Később aztán jöttek a többszereplős játékmódot felturbózó DLC-k is, és be volt ígérve, hogy a magányos harcosok is kapnak majd olyan kiegészítéseket, ahol új pályákon, új fegyverekkel küzdhetnek majd tovább, miközben újabb ellenségekkel is harcolhatnak.

A Minerva's Den és a Protector's Trials nevű DLC-k pontosan e célból készültek, azonban a 2K Games háziasszonya, 2K Elizabeth tegnap kifejtette a hivatalos fórumon, hogy technikai és időzítésbeli problémák miatt a PC-sek nem fogják megkapni ezeket az új DLC-ket, valamint a már régóta ígért hibajavító patch is csak PS3-ra és XBOX360-ra készül. Persze utána megemlíti, hogy ha valami változik ezzel kapcsolatban, akkor értesíti a PC-s játékosokat, de ez akkor is elszomorító.

Lassan tényleg úgy fest a helyzet, hogy a PC verzió támogatása megszűnik, amennyiben sem az új DLC-k, sem a hibajavító patch-ek nem jelennek meg, csupán csak konzolokra. Ráadásul azért is nagyon rossz hír ez a PC-s játékosoknak, mert a Minerva's Den az eddigi legjobb single-player DLC, ami nem kevesebb, mint 5 órányi játékidőt, új ellenfeleket, fegyvereket és bejárható területet tartalmaz. Kár érte.

Azóta történt

Előzmények