Az árcsökkentés miatt a Nintendo 20 ingyen játékot ad a korábbi vásárlóknak

A Nintendo nemrégiben megerősítette, hogy valóban nagymértékű leárazásra készülnek a 3DS kapcsán. Ez egyrészről nagyon jó hír, másrészről viszont kellemetlen azoknak akik nemrégiben vették meg új készüléküket.

Annak érdekében, hogy ők ne érezzék kellemetlenül magukat a Nintendo 20 játékot ingyen biztosít a számukra. Eddig nagyon jól hangzik a dolog, viszont hozzá kell tenni, hogy ez a 20 játék nem a 3DS-re készülő játékok közül kerül ki, hanem a letölthető Virtual Console kínálatából áll össze. Így 10 NES és 10 GBA játékot tölthetnek majd le azok akik az árcsökkentés előtt vették meg a nemrégiben megjelent új Nintendo konzolt.

Bár ez nem biztos, hogy minden játékos kedvére való megoldás, azért mindenképpen becsülendő, hogy a nintendo próbál valahogyan kompenzálni.

Azóta történt

Előzmények

  • Nagymértékben csökken a 3DS ára

    A Nintendo veszteséges negyedévet zárt, és csökkenti a 3DS árát.

  • Wii 2 - videón a Nintendo új gépe

    Egy kiszivárgó rövid bemutatóban feltűnik a Nintendo új gépe, az egyelőre Project Café névre keresztelt szerkezet.

  • 3DS - élménybeszámoló

    Mindenki mással ellentétben a Nintendo úgy döntött, hogy még az uborkaszezon előtt kidobja a piacra az új kézikonzolját a 3DS-t. A Gamestop által rendezett nyitópartin volt lehetőségünk elsőként kezünkbe venni, és kipróbálgatni az ördögi masinériát.