Angliában márciustól kapható az Ouya

A tavasz beköszöntével a szigetországban is elérhető lesz az újdonságnak számító Androidos konzol. Az Ouya honlap jelen állása szerint az előrendelőknek áprilisban tudják megkezdeni a szállításokat, de úgy néz ki, hogy kellő mennyiséget sikerült felhalmozniuk a rajt előtt, így hamarabb megkaphatják a leendő tulajok a gépüket. A jelenlegi Kickstarter rekorderről nyugodtan elmondható, hogy túl lett a briteknél árazva, ha valaki megrendeli az Egyesült Államokból, kicsit több, mint 72 fontból kijön. Mindenesetre kívánjuk a legjobbakat és reméljük, hogy nem fog hamar kidurranni az Ouya-lufi. A Pocket-lint további értesülései szerint az év további részében napvilágot fog látni egy sztereoszkopikus 3D tulajdonságokkal rendelkező változat is, mely képes lesz 3D-s tartalmak megjelenítésére a megfelelő eszközön.

Azóta történt

Előzmények

  • Akcióban az Ouya

    Az első fejlesztői készletek már megérkeztek, éppen ezért már néhány videó is készült magáról a gépről és a rajta futó játékokról.

  • OUYA - Bemutató videók

    Útjára indultak az új Androidos konzol fejlesztőkészletei, így most már mi is megnézhetjük, hogyan is fest élőben a dolog,

  • December 28-án indulnak az Ouya dev kitek

    December 28-án kezdik meg az Ouya dev kitek kiszállítását a több száz fejlesztőnek akik támogatják a projektet.

  • Ouya - jól zárt a Kickstarter kampány

    Az eredetileg tervezett 950 ezer dollár helyett több mint 8.5 millió dollárt sikerült begyűjteni a Kickstarteren.