Új hozzászólás Aktív témák

  • Benny89

    csendes tag

    válasz tibbike01 #215845 üzenetére

    Ehhez részben kapcsoló kérdés: tudtok lelkiismeretes, VW-hez értő futóművest Budapesten?

    Adott egy 5-ös Golf, konstans módon húzott jobbra, majdhogynem veszélyes, de mindenképpen fárasztó módon. Új gumiszett, gumicserélgetés, fék- és kerékcsapágy ellenőrzés, hátsó keresztlengőkar csere, elől talpas gömbfej csere, három futóműállítás hatására sem változott egy fikarcnyit se.
    Végül ajánlás során eljutottam egy szerelőhöz, aki inkább egy házi szaki volt, otthagyósban csinálta, másnap visszamentem érte és (majdnem) jó lett. Azt mondta, hogy az elektromos szervóban kellett állítani valamit.
    Akkor teljesen jónak tűnt az egyenesfutás, mert előtte tényleg nagyon gáz volt és azt szoktam meg, de hónapok során azért észrevettem, hogy még mindig húz jobbra (nem az út dőlése miatt). Mértéke kb. egy normális sávváltás autópálya tempónál.
    Azt a jóember már nem tudom elérni, aki normálisabban megcsinálta. Azóta voltam két elvileg nagyon jó hírű szervizben. Átnézték, beállították a futóművet, elkérték a pénzt, majd konstatálták hogy ez tényleg húz picit jobbra, de nem zavaróan és egyébként is rendben van minden. Szerintem meg igen, minden autós/műszaki embert zavarna ez.
    Ha esetleg tudtok DIY megoldást, nekem az is jó, a rossz tapasztalatok miatt a legtöbb mindent már magamnak szerelek.

Új hozzászólás Aktív témák