2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

2016 legjobban várt akció-kaland játékai

Napjaink egyik legnépszerűbb műfaja idén is bővelkedni fog a produkciókban. Ismerős és eddig soha nem látott világokban egyaránt kalandozhatunk 2016-ban.

Robot dínók, futurisztikus városok

Horizon: Zero Dawn

Hirdetés

A Guerrilla Games maga mögött hagyta (vagy legalábbis hosszabb pihenőre küldte) a Killzone sorozatot, és egy merőben új játék fejlesztésébe kezdett. A Horizon: Zero Dawn az idei PS4 játékfelhozatal egyik legérdekesebb darabja lehet, története ugyanis látványos módon ötvözi a poszt-apokaliptikus érzést a dinoszauruszok és a robotok világával. A nyílt világú akciójáték főhőse Aloy, aki íjakkal, csapdákkal és robbanóanyagokkal veszi fel a harcot a gépi ellenfelekkel szemben.

A játékmenet szerepjátékos elemeket is tartalmaz majd, a fejlesztők ígérete szerint valahová az Assassin’s Creed és az Elder Scrolls játékok közé tehető majd a karakterfejlesztés rendszere. Az élményt dinamikusan változó napszak és időjárás teszi teljessé, és állítólag töltőképernyőkkel sem kell majd számolnunk.

Mirror’s Edge: Catalyst

Idén végre ismét ellátogatunk a 2008-ban megszeretett futurisztikus környezetbe, hogy akrobatikus mozdulatokkal háztetőkön és irodaházak belsejében szaladgálva vegyük fel a harcot az elnyomó hatalommal szemben. A Catalyst nem az eredeti Mirror’s Edge folytatása, hanem inkább a sorozat újrakezdése. Főhősünk ismét Faith Connors, aki viszont ezúttal már egyáltalán nem használ fegyvert, kizárólag ügyességére és közelharci képességeire támaszkodik.

Mivel a játékmenet most már kizárólag a parkour mozgásokra hagyatkozik, a fejlesztők jelentősen módosították a harcrendszert is. Érdekes lesz a multiplayer is: a játékosok akciói befolyásolják a többiek világát is.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.