Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rodrigez
senior tag
Tudom, hogy hw-esen nincs köze hozzájuk, de mivel a Nintendonak ez a legfrissebb konzolgépe és a régi WII-t is az előző generációs masinákkal együtt emlegették, a WII U-t kihozták a legelső next gen-nek.
Játszottam Bayonatta 2-vel barátomnál egy bő fél órát, baromira szórakoztató volt. Engem mondjuk inkább olyasmi érdekel, mint a készülő új Xenoblade Chronicles X. Abba bele tudnék tolni jó pár órát. Már amennyire persze ez párkapcsolatilag megengedhető
Mondjuk már a nagy gémer korszak nálam hosszú évekkel ezelőtt lezárult, örülök ha havonta 3-4 alkalommal le tudok ülni pötyögni egy kicsit.
-
Dexar007
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #13 üzenetére
En fizetem a villanyszamlat.
Napi 4 ora (!) jateknal 1890 ft a kulonbseg havi szinten.
1) napi 4 orat en sehogy sem tudok osszehozni
2) 120 ezres konzolra volt penz havi szinten + 2 ezerre mar nem (?)En siman bevallalnam az 500w-os konzolt,ha cserebe minden tukorsiman futna 1080p-ben.
-
Semmi köze nincs a jelenlegi konzolgenerációs gépekhez, lévén hogy jóval előbb jelent meg , mint azok, és alapjaiban egy felturbózott WII a hardver. Ettől függetlenül grafikában maga mögé utasítja az x 360-t és a ps3-t is , pedig egy árban van velük..Szóval egy Zelda és egy Bajonetta miatt is érdemes már rá beruházni, aztán ha nem jön rá semmi el kell adni. De nekem ugye itt van Mario, és a még pár játék amikkel elvagyok a PC mellet. Szóval én szeretem , arról ne is beszéljünk, hogy Nintendóéknál még tudnak optimalizálni és kihasználni a gép képességeit, mindenféle kitapasztalási mese duma nélkül. Szinte minden neves játék ami kijön rá az bugmentes, stabil futású. Szeretem a minőségét ezen a téren. csak jönne egy kicsivel ( SOKKAL) több játék rá .
-
mrlt
tag
Amikor Wii-n végigvittem a Skyward Sword-ot, megfogadtam hogy Wii U-t is veszek majd de csak akkor ha lesz rá Zelda.
Tehát akkor jövőre kinéz egy bundle csomag. -
rodrigez
senior tag
Kiszámítható volt, de kevesebb lett volna tőle ez a topic ha valaki nem süti el.
Amúgy vannak tök jó játékok WII U-ra, egyediek is, mint a Zelda, Xenoblade, Bayonetta, de a felhozatal mesze nem elégséges ahhoz, hogy vegyek egy ilyen gépet. Pedig istenüccse tetszik.
Valamelyik - tán külföldi - tesztben láttam a mostani konzolgeneráció fogyasztását és a WII U ha jól emlékszem nem lépte át a 30w-ot játék közben. Azért az tisztességes, még akkor is ha a megjelenített grafika tekintetében nem is igen versenyezhet a másik két konzoléval. Az XO valami 120-at a PS4 meg 150W-ot evett.
-
BabMester
senior tag
Basszus ez jól néz ki!
Eddig sose tudott bennem érdeklődést kivaltani egy Zelda játék.. jövőre lehet be kell szerezni egy nintendot -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #6 üzenetére
Utoljára valamelyik Metal Gear Solid live streamnél voltam így. Valamikor éjjel volt, bejelentették, hogy lesz új játékmenet videó. Én rákészültem betoltam egy liter kávét, meg edrinket, hogy fennt maradjak. Erre két és fél órán keresztül csak japán szövegelés volt, és a bemutató végén volt 20 másodperc gameplay, aminek a fele már eddig is ismert volt. Oké a maradék mocskos jó volt, de azé na.
-
Sirandrish
legenda
Nekem mondod? Hajnal fél 4 kor keltem csak ezért...
Nem elég hogy végig kellett szenvednem az egész műsort mert természetesen a Zelda volt az utolsó, de akkor még nyomnak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól figurát.
Szóval hidd el..én is szívesebben láttam volna nagyobb képen és többet -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Én azért szívesebben néztem volna belőle egy olyan verziót amiben a teljes képet láthatjuk.
-
Sirandrish
legenda
Tökéletes mint minden Zelda
-
rodrigez
senior tag
Több fű volt benne, mint a PS4-es és XO-s GTA V-ben összesen.
Azok meg azt nézik, kinek hol hiányzik 1-2 fűcsomó!
-
james001
veterán
Tetszetős,de azért nagyobb méretben is mutathatták volna...
Új hozzászólás Aktív témák
gp A híres sorozat legújabb része nem volt jelen élőben a rendezvényen, azonban így is prezentáltak a készítők egy demót.
- Ez már a középkategória: teszten a GeForce RTX 5070
- OLED monitor topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Napelem
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Amazfit Huami Band 5
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest