2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

2016 legjobban várt autós játékai

Ha négykerekűek versenyéről van szó, akkor mindig biztosak lehetünk benne, hogy el leszünk kényeztetve. Így lesz ez idén is, rengeteg nagy megjelenésnek lehetünk tanúi.

Kőkemény szimulátorok

DiRT Rally

Hirdetés

Hosszú évek után a brit Codemasters végre visszatér a gyökereihez. A PC-n már elérhető, de konzolokra csak áprilisban megjelenő DiRT Rally minden felesleges show elemet nélkülöz, és arra összpontosul, ami igazán számít: a klasszikus, hamisítatlan rali érzésre. Hosszú szakaszok, változatos tájak, élethű vezetési modell, egyetlen autó és a könyörtelen stopperóra küzdelme.

A játékban az 1960-as évek klasszikus rali gépeitől kezdve a Group A, Group B legendákon át a modern autókig sok minden megtalálható, a hagyományos ralin kívül pedig többszereplős ralikrossz és a „hegymászós” Pikes Peak eseményen is részt vehetünk majd. Élethű irányításával, rendkívül szép grafikájával ez lehet az a rali játék, amire már nagyon régóta várunk.

Assetto Corsa

Olaszországból származik jelenkorunk egyik legjobb és legelismertebb autó szimulátora. Az Assetto Corsa PC-n már nem újdonság (2014-ben jelent meg), a konzolos közönség viszont az idei évben kóstolhat bele először a kompromisszumok nélküli szimulátorba.

Bár a Kunos Simulazioni játéka elképesztően jó látványvilágot és élethű vezetési modellt ígér, némi luxusról le kell mondanunk. A fejlesztők szerint a játék a jövőben sem fogja támogatni a dinamikusan változó időjárást és a napszakokat. Ennek ellenére, ha versenyzésről van szó, idén nem nagyon fogunk ennél keményebb szimulátort találni konzolokon.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • 2016 legjobban várt FPS játékai

    Lövöldözni jó, de természetesen csak lőtereken és videojátékokban! Ezúttal az első személyből ólmot pumpáló, vért literszám kiontó alkotásokat vettük most számba.

  • 2016 legjobban várt akció-kaland játékai

    Napjaink egyik legnépszerűbb műfaja idén is bővelkedni fog a produkciókban. Ismerős és eddig soha nem látott világokban egyaránt kalandozhatunk 2016-ban.

  • Jön a Gran Turismo Sport

  • DiRT Rally előzetes

    A Codemasters új autós játéka látszólag teljesen eltérő iskolát képvisel a sorozat korábbi tagjaihoz képest, egy valósághű, szimulátoros irányítással megáldott vérbeli ralis alkotáshoz lehet szerencsénk.

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.