Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- Elite: Dangerous
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Xbox One
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
asszony telóján régi recovery clockwork van, és szeretném frissíteni. Megvan az új a gépen, ami az én telefonomon is van, és azt szeretném krédezni, hogy a régi recoveryből ha kiválasztom, h install zip from sd card, akkor úgy rárakhatom az új recoveryt?
-
TRob1
veterán
válasz RockHaRD #17601 üzenetére
Igen.
(#17604) Sulthekk :
Mert te szájbarágósan leírtad, én meg csak lényegretörően, konkrétan a kérdésre válaszolva. (Én ezzel úgy vagyok hogy ha vki Install zip from sd-t választ 1 bármilyen menüben, akkor jóhiszeműen azt feltételezem, hogy zipet is fog betallózni )[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
RockHaRD
addikt
válasz Sulthekk #17604 üzenetére
img a kiterjesztése a file-nak gen2-es mindkét telefon, akkor a choose zip semmiképpen nem fog sikerülni
szerk.: amúgy az sd kártya csere két telefon közt sikeres volt. recoveryből másoltam át mindent, és cseréltem tartalmat a két sd kártyán, aztán cseréltem ki a telefonban
[ Szerkesztve ]
-
TRob1
veterán
válasz RockHaRD #17608 üzenetére
Idézném Hekk urat: "Ha img, akkor fastboot, vagy felmásolod sd-re és terminálból felírod flash_image-el a recovery particióra."
De még mindig tölthetsz le zip-et is , ha mégis inkább az Install zip-et választanád a Recoveryben. (4.0.1.5 elég, újabb nem kell.. meg régebbi sem )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
pinnacle
nagyúr
Nem találtam meg a 6-ost elsőre, de akkor ez lesz a jó választás?
[ Szerkesztve ]
-
KEX23
csendes tag
Valahogy meg lehetne csinálni azt, hogy romcsere után megmaradjanak a program eddigi beállításai , vagy pl. egy játéknál a mentések? Régebben már olvastam erről, de nem találom.
-
baxi320
tag
Szép napot.
Az mitöl lehet hogy alkalmazások tünnek el a telefonról majd aztán ismét elökerültek van olyan alk ami az sd-n van és van a telefon memoriáján.Ice Armor II - ReBoRn rom van a telon.
Találkozott már valaki hasonló problémákkal? -
mldigital
tag
Sziasztok.
Feltettem a legújabb CM romot.Az akku kijelzést hogyan tudnám a felső sávban "csík" szerűen megjeleníteni?Samsung Galaxy S23 plusz Telekom
-
pinnacle
nagyúr
válasz Komplikato #17614 üzenetére
Köszi!
-
tlac
nagyúr
gyári rommal is be lehet vele rendesen állítani a hangot, hogy ne legyen kihangosítva
Advanced Settings / Sound Settings / Use MODE_IN_CALL[ Szerkesztve ]
-
sube87
csendes tag
Hali van egy ZTE Blade-em, Gen2-es 2.2.2 es rendszer van rajta, szeretném rootolni! és ehhez kérnék segítséget, hogyan tegyem? hogyan partícionáljam megfelelően a kártyát hogy arra telepíthessek stb.
Számtalan oldalt végignéztem már, de a gen kettőre nem találtam számomra érthető megoldásokat!
Köszi -
Keeperv85
nagyúr
válasz sube87 #17629 üzenetére
Emlékeim szerint van egy gomb az alkalmazáskezelőben, ami a "mozgatás az SD kártyára" nevet viseli. De mivel 5 percet volt eddig kb. 2.2-es gyári rendszerem, majd valaki megcáfol, ha nem így van. Más nem kell hozzá. Nem kell a kártyát sem bántani úgy emlékszem.
szerk: most én maradtam le...
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz sube87 #17632 üzenetére
De nem helyezi teljes mértékben az sd kártyára a progikat!
Igen, mert ha a dalvik cahce-t is átrakná, iszonyat lassú lenne - mivel az SD kártya jóval lassabb mint a telefon belső flash tárhelye.Még valami, mi a helyzet azokkal a programokkal amihez azt írják h rootolás szükséges?
Azokat is áttudod helyezni, de nyilván root nélkül nem fognak működni. -
barnam_
nagyúr
válasz sube87 #17636 üzenetére
Fel tudod telepíteni. Csak vagy egyáltalán nem fog működni, vagy csak részben.
Rootolás helyett szerintem egyszerűbb ha teszel fel egy custom romot.(#17635) robit1973: Elméletileg lassabb is lehet. Függ az SD sebességétől, CL6-10-es kártyával már elképzelhető hogy nem lassabb.
-
Sulthekk
aktív tag
-
gonger
senior tag
válasz RockHaRD #17623 üzenetére
sajnos ez nem így van:-( 2.1.6-os Viber van fent és külső hangszóróra teszi a hangot GingreBeer G3R2-es romon pl. CM romookon állítólag már belső hangszórón megy a hang.
Vagy Te tudsz valami új beállítást a viberen? engem érdekelne, mert idegesít, hogy csak headsettel tudom használni :-S -
Sulthekk
aktív tag
válasz Keeperv85 #17647 üzenetére
Akkor mi lenne, ha inkább egy Androidos progi lenne... Automatán rootol ( Ez a része gyakorlatilag már készen van, Gingerbreak és társai ), megnézi hogy GEN1 vagy GEN2/3, és felflasheli a recoveryt (su -c 'flash_image recovery cwm-genX.img').
Mondjuk aki GEN3-as az valószínűleg tud róla, így nekik nincs szükségük ilyesmire... Namost, hogy kell androidból külső appokat hívogatni? Oké, hogy Intent, de AIDE-ből honnan látom hogy milyen paramétereket vár?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Elektromos cigaretta 🔞
- Építő/felújító topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest