Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz szezso15 #18850 üzenetére
Én is fogadni mertem volna rá Akinek van egy kis rálátása, az azt veszi meg.
Amúgy a ZTE-vel mi a fene van? A Huawei bemutatott egy komett termékpalettát, az Alcatel lerakott az asztalra egy profi gépet, addig a ZTE felöl a Skate, pontosabban a Tania óta nem csináltak semmit Kéne már egy ZTE Katana vagy egy Nova kijelzös ZTE Lightsaber ami neki mehetne az OT-995-nek, de minimum az Ascend G300-nak.
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Sn[4k3]
senior tag
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz #40993792 #18859 üzenetére
Én valahogy ezeket találtam :
Athena - Era - Mimosa X, W7-böl meg a Mimosa - Orbit párost.
Gondolom lesznek egymagos ketyerék is.Fury is lesz.Basszus, elbizonytalanodtam
[ Szerkesztve ]
Ericcson T100 -> Sony Ericcson T230i -> Sony Ericcson K610i -> Motorola V3 -> Nokia 6120c -> Nokia 3310c -> Samsung E250-> LG Shine -> LG KF750 Secret -> Samsung Monte -> Sony Ericcson Xperia X8 -> ZTE Blade -> HTC Dream -> ?
-
Slovak
tag
Sziasztok!
Kéne segítség: melyik az a rom zte-re, amelyik a legstabilabb, leginkább aksikímélőbb és nincsenek befagyások, beragadások? Bnőmnek ice armor 2 van fent de feszt szakad meg bajai vannak. Froyot feltolom lá, az jó? Úgyis csak telefonálásra használja.
Vélemény?[ Szerkesztve ]
-
DJGABI
addikt
válasz Slovak #18862 üzenetére
Swedish Snow.
CM7-et tegnap bluetooth küldéssel sikerült kifagyasztanom... No comment. Viszont akksiban tényleg nem lett rossz az új kernel, kb 2,5 óra bekapcsolt kijelzős intenzív használatot sikerült elérni. Gyakorlatilag 1 nap, 100->16%.
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
DJGABI
addikt
Igen-igen azt dobtam fel.
Ami még nem tetszik SS7-hez képest: a kamera mintha rondább képet csinálna, a wifi gyengébb (vagy csak megint a router szivat), az fm rádiót nem tudom kihangosítani, épp vadászok egy másik változatot.
[ Szerkesztve ]
-
-
DJGABI
addikt
válasz Keeperv85 #18870 üzenetére
Fákk, az SS-ben lévő az volt...[link] Próbáltam belőle kiszedni, CM7 alatt persze nem jó
(#18871) t181 igen-igen, azt írni akartam, hogy alapból sem csinál világmegváltó képeket, de így cyanogennel valahogy nem is tudom.. nem nagyon jön össze neki a szín meg a fehéregyensúly belövése.
[ Szerkesztve ]
-
Sulthekk
aktív tag
válasz Keeperv85 #18873 üzenetére
Ez pont olyan mint a régi Andorko-féle rádió, tehát a megfelelő kernel-peccsekkel valószínűleg CM alatt is be lehet indítani. KonstaT kernelének a forrása kint van githubon, elméletileg az ő commitjait simán rá lehetne húzni a CM7-re. De asszem az archis-féle kernel is abból készült, csak VMSPLIT3G-nek lett fordítva, tehát lehet hogy azzal gond nélkül megy is!
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Sulthekk #18874 üzenetére
"Ez pont olyan mint a régi Andorko-féle rádió"
MIUI port, persze hogy olyan. Totál más a két rádió (CM7-es verzió és pl. az RDS képes) kódja, de mivel a C++ nem kifejezetten tartozik az ismeretei körömbe, erről a szerző tudna érdemben nyilatkozni...
A korábbi kernelekben az si4708-as módosított driver fájlok dolgoztak az FM rádió alá, a CM7 alatt viszont nem tudom milyen fájlok vannak használatban, sőt... azt sem tudom melyik rész felel az FM driverért...(...csak sejtem, de az ugye nem elég...).
-
DJGABI
addikt
Valamit valamiért.... Nagyon nem vicces de két nap alatt megvolt a második fagyás. Lehet mégsem sikerült olyan jól ez a kernelt... WIFI + (nemröhög) Workout Trainer és egyszer csak megáll, a hang megy tovább de azon kívül semmire nem reagál.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz DJGABI #18877 üzenetére
Háhá ikszdé LoL Workout Trainer
Én még régen használtam Cardio Trainert, de mostanság másra kell szufla.
Kernelcserélgetést nem értem: ROM-telepítésekkor nem rak fel azt is?
[ Szerkesztve ]
-
atesss
addikt
válasz Keeperv85 #18671 üzenetére
Üdv ismét !
Közben a héten nem nagyon volt időm foglalkozni a telefon rendeléssel, most már viszont aktuális lenne, mert nővérem 1,5 hét múlva jön Londonból.
Már így is van jó pár olyan eladó, akinek az OSF-je nem jönne meg időben nővéremhez.Felhasználói szinten a függetlenítő kód véglegesen megváltoztatja a flash tartalmát, nem jó irányba... A folyamat -felhasználói szinten- nem megfordítható. Halkan jegyzem meg: urban legend, mint a gen2 >> gen1 folyamat...
Ezt nem teljesen értem. Most akkor az hogy nem megfordítható a folyamat, az az Urban legend ?
Vagy akkor mi ?Milyen problémát okozhat ez, ha feltételezzük hogy - utánajárással - kb. bármilyen frissítést/routolást, stb. meg tudnék csinálni rajta, amihez nem kell speciális kábel.
De még akár azt is, amihez spéci kábel kell (pl. JTAG, mint pl. bricked routereknél), és le lehet házi körülmények közt gyártani nem túl drága alkatrészekből (villamosmérnöknek tanulok) .
Linux is ok, ha kell valami spéci dolog hozzá, akkor beletanulok (úgyis akartam már még komolyabban foglalkozni a témával).
Csak eddig nem foglalkoztam androiddal, szóval új a terület.Pl. erre gondoltam: [link]
A used Orange San Francisco (also known as the ZTE Blade).
In full working order and unlocked so will accept any SIM.
Complete with the original box, an unopened set of headphones and charger.
The phone is rooted and is running the latest CyanogenMod 7.1 ROM with Android 2.3.7.The phone has some minor scuff marks consistent with its used condition. The biggest of these is on the front of the phone, just below the back button, which you can see in the primary item picture. The screen itself has a few minor scratches, but as you see from the photo these are barely visible.
The phone will be dispatched using Royal Mail 1st Class Recorded Delivery.Miért okozhat az olyan komoly problémát, hogy routolt ?
Utánaolvastam egy kicsit már, és tetszik ez a CyanogenMod !
Ami rajta van ezen, az amúgy a legfrissebb, ZTE Blade-el kompatibilis verzió.
(Illetve beta / alfa lehet hogy van újabb, de azt inkább kihagynám.)Itt van egy másik tipikus példa, hogy mit írnak az angol eladók róla, hogyan lett unlocked:
[link]
The phone is supplied with its original box and all the items listed above. I bought the phone from Orange and unlocked it using a code, after which I have been using it on Three. I will do a 'factory reset' on the phone to delete all data and to allow you to set it up as you want it.[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz atesss #18885 üzenetére
Vedd meg az enyemet, az garantaltan nem ossze
bu...mocskolt.Egyebkent meg mivel kintrol veszed, hasznaltan, szerintem gari nelkul, igy tokmindegy, hogyan fuggetlenitettek. A kulonbseg annyi, hogya kodosat eszre tudjak venni, ha esetleg gariztatod.
Ezt nem teljesen értem. Most akkor az hogy nem megfordítható a folyamat, az az Urban legend ?
Vagy akkor mi ?
Visszafordithato, de felesleges a fentebb kifejtettek miatt.Felraksz egy CM7-et, valamint a gyari kabel eleg mindenhez. Rootolas sohasem gond, felesleges is beszelni rola.
-
maggi1886076
addikt
sziasztok!
a másfél év alatt nekem is előjött egy probléma.mar tobbszor is eloforult.reggel levettem a telot toltorol, es azt vettem eszre, hogy, 95%-on van az akksi pontosan levetel utan.ilyen volt mar tobbszor is.csak nem nyilvanitottam neki nagy jelentoseget.nem hagyott nyugodni a dolog es vissza raktam toltore.ekkor 80%-on volt.fel ora mulva azt irta, hogy feltoltve.akkor levettem toltorol es 81%-ot mutatott.ilyenkor mi van?akksi csere?vki tapasztalt mar ilyet?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
sto1911
veterán
válasz maggi1886076 #18887 üzenetére
Reboot. Nalam is csinalt olyat, hogy nem mutatta pontosan a toltottseget, reboot utan heylreallt.
-
atesss
addikt
válasz sto1911 #18886 üzenetére
Mennyiért adod ?
A kulonbseg annyi, hogya kodosat eszre tudjak venni, ha esetleg gariztatod.
Mivel úgyis annyiért akarok venni, amennyiért nem adnak garisat, ez tárgytalan.Amit pl. linkeltem azon már CM 7.1 van gyárilag.
Azt ugye jól olvastam, hogy ebből nincs magyar nyelvű ?
(Nem mintha annyira kellene, inkább csak kíváncsiságból.)Rootolas sohasem gond, felesleges is beszelni rola.
Közben az első hsz-ben találtam egy cikket, ahol le van írva az előnye, és a - nem lévő - hátránya: [link]
Mondjuk ez már közel 2 éves cikk.
Magyarországról továbbra sem elérhető a fizetős Market (illetve most már úgy tudom Google Play) ?[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz atesss #18889 üzenetére
Nem gondolkoztam rajta, korbenezek milyen telok vannak es mennyiert, aztan irok egy privatot, ha eladnam.
Asszem van magyar CM7, Ice Armor 2 Reborn-ban talan van.
Van itthonrol fizetos market, tobbszor vasaroltam mar en is. Csak olyn kartya kell hozza, amivel tudsz neten fizetni, pl. CIB netkartya.
-
maggi1886076
addikt
-
maggi1886076
addikt
érdekes...az előbb lejárt a szerkesztési idő.
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
-
Ma visszakúszott a pengémre a SS RLS7, elegem lett az ICS-ből. Gmail szinte minden nap lefagyasztotta a telefont, akku ki-be segített. Tegnap akadozva-szakadozva tudta csak a csengőhangot lejátszani bejövő híváskor, nap végére már meg se nyikkant (!), csak rezgett, stb. Ennyi elég is volt belőle egyelőre
-
-
Sulthekk
aktív tag
Félig-OFF:
Nincs valakinek véletlenül javah binárisa armv6-ra? Kisebb gondokba ütköztem a JNI-vel, és hirtelenjében nincs jobb ötletem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos a függetlenítés!
- Robogó, kismotor
- Samsung LCD és LED TV-k
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Weblap készítés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest