Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5 Pro teszt
- Nintendo Switch
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Call of Duty: Black Ops 6
- 20 évvel ezelőtt jelent meg a Half-Life 2
- Android játékok topikja
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
Aktív témák
-
Tomate
veterán
Elég gyorsan merül az én akkum. Wifi mellett, gyenge fényerőn eléggé pörög lefele. 2.2-es froyo van fent. Mi az ami zabálja nagyon az akksit? Készenlétben minimálisan merül, elhanyagolható, zenehallgatás közben is, de wifi-vel ha netezek vagy esetleg egy kis játék és pörög lefele a %... 3G-nincs bekapcsolva.
-
pepevfr
csendes tag
Feltettem a 2,2, nekem sajnos akadozott, sőt az első telepítés nem is sikerült.
Eddig nem győzött meg -
asturel
őstag
Tegnap ahogy allitgattam volna vissza a mentesemet nandroid backupbol, sok yaffs2 unpacker nem mukodott, loopban meg nem sikerult felmountolni, vegul talaltam egy jo yaffs2 unpacker programot gondoltam megosztom, hatha valakinek esetleg szuksege lesz ra.
-
cellpeti
nagyúr
na szép és jó ez a 2.2, de megnyitja az üveghegyentúli programokat is. Ebben tudna valaki segíteni nekem?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
sto1911
veterán
FYI: Asturel-fele 2.2-vel az Asphalt 5 hibatlanul megy.
-
sagesz93
addikt
válasz agressor12 #4091 üzenetére
Kukkantsd mega HTC Aria tesztjét(akár itt is) abban ugyanez a proci, 2.1(!) és van flash a böngészőben, a slickmill.com-ot tökéletesen viszi.
-
veector
senior tag
A 256MB memória mennyiben befolyásolja a mindennapi használatot?
Mert lehet hogy megbékélek vele és inkább itthon vennék egyet. -
Saccco
nagyúr
-
Saccco
nagyúr
válasz veector #4117 üzenetére
Nem akarlak rábeszélni, jó lenne az a plusz 256mega meg a kijelző, de pl nincs garancia.
Mondjuk én abszolút elégedett vagyok. Froyoval már hozza a sokkal drágább eszközök teljesítményét. Kategórián belül egyikben sincs WVGA kijelző. Plusz a külseje is tetszik.
Anno volt Touch HD-m azután hiányoltam is kicsit a felbontást, ez elég komoly húzóerő volt a Blade mellett.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
philoxenia
MODERÁTOR
Mivel tudtommal nincs hivatalos iGo verzió a telefonra, itt csak warezként tárgyalható, azt pedig mellőzzétek!
-
Saccco
nagyúr
válasz philoxenia #4120 üzenetére
Jó is hogy írsz.
Betennéd az első hszbe a 2.2rom linkjét amit asturel linkelt? #3898
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kano
nagyúr
Szia!
Én ma voltam a Mammutban lévő T-ben és ott azt mondták, hogy az Europarkban van harminc valahány db és a MOM-nál pedig 15db. Ez már az új szállítmány lehet?
kano„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
-
kano
nagyúr
válasz MartOOn #4123 üzenetére
Hogy tudom ezt kideríteni? Meg kellene néznem egy darabot belőle (nagyon közel lakom a MOM-hoz és meg tudom nézni)?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
syl5
őstag
válasz asturel #3889 üzenetére
Nem az RLS2-őt tettem fel, hanem csak kiszedtem belőle a kernelt, szignóztam, és ráflasheltem az RLS1b-re!
Szal a wifi-ről nem nagyon tudok nyilatkozni Meg persze wipe se volt, mert pont azért csak a kernelt tettem fel, hogy megmaradjon minden.
Közvetlenül boot után 55-60 mb szabad ramom van a swap-nek köszönhetően, ha kiürítek mindent, akkor 85-90. Átlagosan használat közben is mindig 55-60 mb szabad ramom van.
A swap-nek köszönhetően folyamatosabbak lettek az izmosabb játékok is (Asphalt, AC). Folyamatosságba olyan pl az AC is, mint froyo-n, csak nem produkál annyi fps-t főleg akkor amikor több ellenfél ellen harcolok...Froyo:
Először is köszönet!
De elárulnád a titkot, hogy hogyan sikerült működésre bírni a megbutított blade-en is?
Jó tudom, hogy az initramfs scriptjeit módosítottad, de azok hol találhatók meg? Meg pontosan mit módosítottál rajtuk? Érdekelne ez, meg ha esetleg egy más verziót is kipróbálnék, akkor tudjam mihez kell nyúlni..
Meg hogy jöttél rá, hogy pont ezt kell módosítani? Meg főleg, hogy mire? Az FLB mellé tetted a kínai verziót, és végig bogaráztad, hogy mi lehet a különbség? -
Maist
senior tag
Hibás (vibráló pixeles) kijelzőt én így néztem meg: Kapcsold be a telefont, add rá a teljes fényerőt, állítsd be az órát éjjel 1 órára, és válaszd ki a főképernyőre azt az élő háttérképet, amelynek a fűszálak mozognak az alján. Ennél, amikor éjjel a legsötétebb az égbolt, akkor az égbolt tetején (kb. a képernyő felső harmadán) a vibráló pixelektől az égbolt azon része szinte kivilágosodik, és szabad szemmel is jól láthatóan vibrálnak a pixelek azon a részen.
Például LG GT540-ben (2.1-re frissítetten) kiválasztva ugyanezt a háttérképet, ez a jelenség nem látható. -
Maist
senior tag
válasz cellpeti #4127 üzenetére
Tisztában vagyok vele hidd el, hogy nem tud ennyit az LG. Nem is a tudás szempontjából hasonlítottam őket egymáshoz, pusztán csak a kijelző tesztelésére írtam le az általam használt módszert, és példaként megemlítettem az LG-t, mint olyan készüléket, amin ugyanezt a háttérképet meg tudtam nézni, ugyanezekkel a beállításokkal (igaz nyilvánvalóan csak 320X480-as felbontásban).
-
bala6120
senior tag
Köszi a Froyot!!!
Van rá esély, hogy magyar nyelv is benne lesz?
-
spence880522
csendes tag
Tud valaki olyan oldalt ahol le lehet tölteni az igo-t úgy hogy az a teljes képernyőn jelenjen meg? Szedtem le egy verziót de az csak egész kicsiben volt látható.
-
Dashes
őstag
válasz spence880522 #4132 üzenetére
Itt megtalálod a választ .
-
bala6120
senior tag
A gyári froyo launchert hogyan kell belerakni a zipbe?
-
kentucky
őstag
Saccco csinálnál, egy nagy froyo tesztvideót?
-
agressor12
senior tag
válasz philoxenia #4120 üzenetére
VAN hivatalos IGO
-
sto1911
veterán
válasz agressor12 #4145 üzenetére
NINCS! kiveve, ha uzleti partneruk vagy.
Szeretnénk tájékoztatni, hogy pillanatnyilag nem lehetséges az iGO My way alkalmazás letöltése Android és Windows Mobile platformokra.
Az iGO My way navigációs megoldás ezeken a platformokon üzleti partnereink számára érhető el. Kérjük partnereinket, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot. -
Воланд
titán
válasz agressor12 #4145 üzenetére
Hmm, pedig elég feltűnő az a pirossal írt bekezdés az oldal tetején...
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
kentucky
őstag
-
MoRiCKaXXL
tag
Megoldható vmilyen módon, hogy éjjelre kikapcsolt telefon reggel magától bekapcsoljon és ébresszen?
:)dv
-
Воланд
titán
válasz MoRiCKaXXL #4149 üzenetére
Tudtommal egyetlen androidos telefon sem támogatja még, hogy kikapcsolt állapotban ébresszen. Ha minden igaz repülő üzemmódba kell tenni, úgy kevésbé merül és ébreszt is. Javítsatok ki, ha tévednék.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest