Hirdetés
Aktív témák
-
mira72
őstag
válasz Zolom89 #21442 üzenetére
Kaiser jó cucc volt, amikor kijött, de a technika fejlődik ezen a téren, nem kicsit, nagyon.
Attól hogy egy PNA-ba nagyobb a gps chip, nem biztos hogy jobb... Erre nem akarok példát írni, mert csak morbid vagy perverz jutna eszembe.
Egy olcsó PNA nem jobb mint egy ilyen telós gps-es szarság.
Nekem volt N82, picike, bill.es telefonka ( fényképezőjét visszasírom, mobilok terén az isten volt ), navigáltam azzal is, sygic-el, és oda találtam ahova akartam, ha meg bevitt egyirányúba, akkor nem a programot vagy a készüléket kuláztam, hanem térképet frissítettem[ Szerkesztve ]
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
Eclips21
őstag
oké köszi
[ Szerkesztve ]
-
_NCT
addikt
Zsoca-t pingelném meg, mikorra várható a rom?
-
bunnyhu
senior tag
Én továbbra is asus 632-t használok navira, egyszerűen mert ahoz van autós tartó ami tölti is, meg az ájgónyúc használható, az amigó meg szemét, és ha hívnak attól még látni akarom hová megyek. De őszintén, amikor rámcsörögtek, hogy ugorj már be ide-meg oda de most kéne menni (és a pda a táskában volt kikapcsolva), a telón berúgtam a spanyolhavert, azonnal dobta a pozíciót. A PDA mire magához tér, műholdalt talál 2-3 perc.
Nálam ha hosszabb távon navigálni kell PDA, de nagyon jó, hogy ott a telóban is, mert ha kell az gyorsan kéznél van. Az hogy mire figyelmeztet, hova visz be stb meg ahogy már leírák többen térkép és software téma, viszont mivel a PDA stb-re is uea proggy van, elég öngól az androidot szidni emiatt. Persze mindenki úgy égeti magát mások előtt ahogy akarja
Ja és mégegy érv, de csak nálam PDA-ra. Garmin. Sajna nincs androidra, és hajózási térképem meg kell.[ Szerkesztve ]
https://divecenter.hu
-
nov2016
csendes tag
válasz nov2016 #21432 üzenetére
Közben rájöttem, hogy a méretbeli különbséget egy becsomagolt Launcher okozza.
Viszont ami Alpha5-re van téma, az meg nem Circle-Battery-s.
Tudna valaki linkelni egy Alpha5-ön működő Circle Battery mod-ot?Az 1. hozzászólás az http://www.zteblade.blogja.net/ -et ajánlja téma ügyben, de ott csak PNG-ket lehet letölteni, magát a ZIP-et nem...
-
törölt tag
válasz mira72 #21452 üzenetére
Az antennán múlik, mennyire érzékel jelet. De itt is érvényesül, hogy nem mindig a nagyobb a jobb, de azért jellemzően így van. A Bladenek sincs semmi szégyenkeznivalója ez ügyben. Ez nemcsak egy GPS, de telefon is, emellett jól működik GPS-ként is.
Csak a térképeken múlik a dolog, ahogy említetted.
(#21453) adam014: Ezt nem tudom, ez gyakorlatilag egy az egyben iGO, csak másképp néz ki. Nekem bevált a Motonav, bár a sima iGO-t nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
donzoli
aktív tag
vasárnap írtam utoljára akku ügyben
azóta a következő történt:
minden reggel kb 7kor bekapcsolás és este 9-10 körül kikapcsolás..
még kb 15 perc beszélgetés 3 sms, marketról wifi-n telepítettem egy progit és szórakoztam vele kicsit, valamint minimális nyomkodás..most 52 %-on áll az akku és ez a 8. napja
még mielőtt valaki beírná, hogy hazudok, ne tegye.. köszönöm
-
Lalee007
csendes tag
gyerekek nagy a dilemma
két teló közt vergődők ZTE Blade és Nokia 5230..
túl sok itt az infó a Bladerő, mindig azt olvasom, hogy így a ROM, úgy a ROM...
nem vok se programozó, se olyan aki megszeretne tanulni programozni...szóval segítsetek Én telefonálásra akarom használni, SMS-ésre, zene hallgatásra(nagyon sok zene hallgatásra), Wi-Fi-n keresztül netezni vele és navigálásra...
a teljesen alap T-s Blade ezekre minden változtatás nélkül képes...vagy vennem kell egy gyors talpalót programozásból?
mindenhol jókat olvasok róla, de mindig ott van bennem a kis ördög, hogy 40k-t elkölteni, lehet, hogy a Nokiára kéne és még maradna borra való is
fog úgy szólni, mint a SE W610i-m ?
-
_NCT
addikt
válasz Lalee007 #21465 üzenetére
Ha új telefont veszel, mindenképp Blade. Nem vagyok én sem programozó, s szerintem vagyunk még itt jópáran akik nem azok.
Részletes leírással, életem első Android mobile-jával a kezemben kb fél óra alatt sikerült megértenem az első HSZ-ben található leírásokkal, segédletekkel megcsinálnom a ROM telepítést + az egyéb nyalánkságokat.
Szóval nem kell félni, nem fog fájni....Gyári ROM helyett valami értelmes kelzsoca vagy dashes féle alpha vagy jellyfish ROM-ot feltelepítesz és kész....
Nokia-nál meg a szignózással van a szarakodás....No meg butább is, persze ez pénztárca függő, nekem van egy 5230-asom, van összehasonlítási alap. Ha szeretnél spórolni, akkor használt 5230 18-ért van nálam Ha meg ráköltöd azt a pénzt, amit szántál erre, akkor mindenféleképp Blade, ne a borravalón spórolj, gondolom nem fél évre veszel telefont
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz oldgeorge #21456 üzenetére
Nekünk volt egy WayteQ PNA, ~370 MHz-es kétmagos procival, Win CE, iGO 8, stb. szegényem lassú volt, de eléggé, ellenben jól navigált, ahogy azt kell neki. A Bladem ugyanúgy képes navigálni, mint az a PNA, de fürgébben.
Tényleg, van valami új audio boost féleséget? Alpha5-re rátettem egyet, de semmi hatása sem volt... Kicsit halk ez a Blade.
[ Szerkesztve ]
-
dragon1993
őstag
Sziasztok írtam a wifi problémátok a kicsit hatótáv és megszakad. Bevittem 3 napon belül elismerték ,de nem tudtak újat adni ezért adtak egy jegyzőkönyvet. Nem tudjátok mikor jön új szállítmány MO-ra ? 15 nap-on belül meg kell oldaniuk a problémát ha nem tudnak adni ez van a lapon , mi lesz ha nem jön nekem a teló kell és nem az ára és galaxy spica meg a többi gyenge hánya*ék nem kell.
-
bernina
csendes tag
A Kelzsoca Jellyfish RLS6 után ma raktam fal a Kelzsoca alpha6 rom -t. Pár rom váltáson az utóbbi napokban túl vagyok. Ennél fordult elő először, hogy Titanium beckup-al nem tudtam visszarakni a programjaimat. Az mondja, hogy nincs root jogom. Mi lehet az oka?
-
Fooler89
őstag
válasz Badboys #21412 üzenetére
De nekem senki ne mondja meg mi az igazság.
Lássam a tényeket és majd eldöntöm, hogy mi az igazság.Igazából az a te bajod, hogy nem látod át a dolgokat, hallasz egy-két embertől valamit és ha azt egyeztetni tudod a véleményeddel akkor elfogadod mint igazság.
Na én próbáltam belvárosba a GPS nekem működött mondjuk volt egy rész amikor kanyarnál csak átdobott a kanyaron, de simán megoldottuk a navigációt.
Jelzem ez a legrosszabb hely a gpsnek, mivel le van rendesen árnyékolva."Ne vigyen be oda ahova nem igazán kellene." user error
"csakhogy egyszer véget ér a támogatás" nem ért véget
"napok múlásával kezdődött a fikázás" gradiens,ram és wifi probléma, megoldása (csodazip)"A buhera" Azok buherálják akik többet akarnak belőle kihozni.
Net elengedetlen feltétele az andriodhoz, de ha nálad az is buhera, hogy marketba beírni azt, hogy sygic, akkor fogd fel, nem neked készítették ezt a telefont. -
furumc
csendes tag
Heló!
Van egy problémám, amire lehet tud valaki megoldást, mert én nem!
Adb-vel parancssorban kapcsolódok a telefonhoz, mentek le fájlokat, és vissza akarom helyezni a módosítottat, de nem engedi, jogokra hivatkozva. A teló rootolva lett az universalandroot-tal, ami azt írta ki, hogy minden rendben ment, tehát rootolt!
Ennek ellenére pl a titanium backup nem műxik, merthogy nincs root jogom!
Érti ezt valaki? -
Lagler
tag
Köszönet a Szakácsainknak, ízlenek a főztjeik!
Üdv.
ÁkosCS 1.6...The One And Only ...::: Samsung Galaxy S2, Criskelo v26+speedmod 2-5 :::... ...::: SONY Vaio :::...
-
dipeti
senior tag
Tegnap vettem a ténél a telót.
512RAM - SEMMI grandiens hiba
A kérdésem az,hogy van-e értelme feltenni a csodazipet?Egyébként Békéscsabán a T-pontban nem volt, úgyhogy a sétálón vettem meg az utolsót, ami még bontatlan volt. Állítólag már csak Tescoban van raktáron .
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Glatius
őstag
válasz dipeti #21483 üzenetére
Persze letölteni érdemes, mert ha elkap a gépszíj, és teszel rá főrött RAM-ot, akkor a biztonság kedvéért legyen valami amivel a gyári állapotot vissza lehet állítani. (eladás, garancia stb.)
Mérnökkel vitatkozni olyan, mint varacskos disznóval iszapbirkózni. Hamar rájössz, hogy piszokul élvezi! :-P
-
synar
őstag
-
kelzsoca
félisten
Elkészült a rom.
Alapja: paul r7
Módosításaim:
-alkalmazások eltávolítva/hozzáadva
-rádió hozzáadva (andorko verz. 0.5)
-ébresztő hozzáadva
-latinIME bill. hozzáadva
-fényképező hang törölve
-kamera hang finomítva (halk csippanás)
-csengőhangok megritkítva
-bootanimáció eltávolítva
-betűtípus lecserélve (comfortaa)
-alap launcher (stock lockscreen)
-reboot.apk (telefon újraindítása, recovery mód indítása, bootloader indítása a telefonból)
-MENU gomb 2x lenyomása oldja a képernyőzárat
-gyári böngésző, zene, videolejátszó, fájlkezelő
-live wallpaper maradt a romban (többen is kérték)
-heap size: 42M
-hwui bekapcsolva
-A2SD+ -
Davey7
senior tag
Valakinek nincs meg ez az ebreszto alkalmazas? kellene a teljes,de ugy megvenni nem tudom,es nem talaltam olyan helyeken sem amit nem mondhatok ki.
-
bunnyhu
senior tag
válasz kelzsoca #21494 üzenetére
azon gondolkoztam, a csengőhangokat ugye elvileg be lehet rakni a teló memóriájába is, nem csak az SD kártyára? Csak azért, mert ha az emberpl. pc-re köti és leválasztja a sdkártyát és akkor jön be egy hívás nem látja a csengőhangot, tehát talán szerencsésebb a telón tartani.
Mondjuk megértem, ha root jog kell hozzá.https://divecenter.hu
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest