Hirdetés
Aktív témák
-
72mviktor
senior tag
válasz sing1ep1ayer #20498 üzenetére
Nem vettem flame-nek és nem is védelemből írtam,nagyfiú ő már megvédi magát
Gondoltam legyen tapasztalat mindkét részrőlLehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Fail3D!
addikt
segitsetek pls sikeresen 3 particot csinaltam mostmar a 2 gigabol igy 1,3 m van kene megoldas mert nem igazan tudom hoyg tudom vissza formazni 2 gb-ra
-
Lawboy
tag
Sziasztok!
Marketről letöltöttem 1 launcher pro típusú free verziót.
Nagyon megtetszett.Tiszta gyors lett az egész!Csak az a baj hogy pár widgeteket nem tudok kipakolni mert v.mi kódot kér meg stb......
2.1 ANdroidra tudtok küldeni 1 linket?Üdv!
-
_NCT
addikt
Sziasztok.
Brothers in Arms 2-t próbálta már valaki ezen a telón? Nekem elindul, be is jön a játék, de fekete az egész háttér, olyan mint mikor régen nem volt a VGA kariban HW transform & Lightning
[ Szerkesztve ]
-
harait
tag
Hali emberek.....segítsetek mert megőrülök, iconokat keresek launcher pro dock-hoz, lényeg h szinesek legyenek mert a hiv launcher oldalán is csak fehéret találok......tehát alternatíva kellene a browser, app drawer stb ikonoknak....de guglival egyszerűen nem találok értelmes pack-ot....köszi előre is
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
berinho
csendes tag
valaki erre #20500 fontos lenne
-
Lawboy
tag
valaki az előzőre???pls.
Üdv!
-
harait
tag
válasz sing1ep1ayer #20513 üzenetére
köszi
berinho: ujraindítással próbálkoztál?? nem tettél fel valami progit, ami okozhatja??
[ Szerkesztve ]
-Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából???? -MERT MEGDÖGLÖTT! xD
-
Fail3D!
addikt
senkinek nincs akkor 5lete hogy lehet vissza formazni az sd kartyat 2 gb-ra?
-
mira72
őstag
nem tud vki olyan progit amire a turistautakrol a térképet ( esetleg geoládákkal ) be lehet olvasni, és használni is lehet?
MB PRO, M Defy , meg soksok kütyü-mütyü :)
-
heady91
tag
Majd ha lesz rendes netem, és megunom a mostani témát, EZT szeretném megcsinálni, mert alapból nekem nagyon tetszik a win7phone kinézete
XBOX Live Gamertag: FunnyMixer91 || Nexus 7 || NOKIA Lumia 920 Red
-
-
kelzsoca
félisten
válasz DIEGO15 #20515 üzenetére
Persze, de eddig nem nyafogott ez miatt.
Tehát aki feltette az általam készített Japanese_Jellyfish_RLS6 romot, és azzal a problémával küzd hogy nem indul el a videofelvétel az tegye a következőt:
Töltse le ezt: [link]
Az explorer-t tegyétek fel a telefonra, a hangfájlt másoljátok az sd kártyára, majd az explorer-el másoljátok be a hangfájlt a system/media/audio/ui mappába
Ezután menni fog a felvétel.
-
Nohab61
aktív tag
-
kentucky
őstag
Valaki próálta már ezt: Audio hack
-
Taqler
csendes tag
kelzsoca te meik rom ot használod? lehet hülye kérdés de kivi vagyok
-
Knagymate
csendes tag
Sziasztok. Találtam egy leírást modacon hogyan lehet flash lite-ot rakni a telóra, de nem tudom hogyan tudnék fájlokat másolni a system/lib mappába :S Valaki tudna segíteni?
http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/323295/flashlite-working-with-stock-android-2-1/
-
TOZ
addikt
Nu.
Ez a csavo tenyleg i900 foliat kuld ZTE helyett.Paypal dispute task open.
Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest