Új hozzászólás Aktív témák

  • s4tch

    veterán

    válasz Ba cy lus #7736 üzenetére

    "Azt már csak halkan jegyzem meg, hogy pl. a Spotifyt alapból így használja a wiim pro, hogy a telefonét nyitja meg, és a kimenet a wiim pro lesz. Akkor az úgy jó? Nem ugyanaz a szituáció?"

    :D Nem.

    A spotify connect, tidal connect esetében a szerverről közvetlenül streamel a lejátszó. A telefonnal csak az irányítást végzed. Kapcsold ki a telefont, és megy tovább a lejátszás. A bravúros neutronos varázslat esetében a telefon streamel a wiimre, a wiim csak renderer szerepet tölt be. Állíts hangerőt, eq-zz, crossfeedezz, transzkódolj, bármelyikkel bukod a bitperfect lejátszást.

    Nem a gyári apphoz ragaszkodunk, hanem törekszünk a bitperfect lejátszásra. A spotify connect, tidal connect ezt tudják külön app nélkül. A dlna nem ilyen, főleg, ha transzkódolt streamet küld az ember a streamerre, vagy hangerőt állít, vagy vadul eq-zni kezd.

    A neutron egyébként remek program helyi lejátszásra, illetve jól jön, ha workaroundra van szükség. De hogy ez legyen az alapvetés úgy, hogy létezik normális gyári app, és közben ragaszkodunk a fájljaink kiterjesztéséhez... :D

Új hozzászólás Aktív témák