Új hozzászólás Aktív témák

  • DJ. Ru$y

    félisten

    válasz MrTwister #11837 üzenetére

    Én is azt mondanám, amit te írsz. A SMART adatokból elvileg kiolvasható az élettartam alatti maximális hőmérséklet, lehet kivenném DSM alól és PC-n egy megbízható szoftverrel ránéznék, hogy vajon mennyi is volt az annyi.

    aramis00
    A takarólemez le van szedve az 5.25"-os helyről? Ugyanis, ha az visszakerült a lemez behelyezése után, az okozhat hasonlót szerintem. Ugyanis a G7-ben a hűtést 1 db ventilátor oldja meg, ami keresztül levegőzteti ugye az alap 4 db helyet. Ha lezárod felül az 5.25-ös helyet elölről, nem lesz oda levegőbeáramlás és megfő. Ha leveszed, még akkor is kérdéses, hogy mennyire tudja az alap ventilátor szellőztetni azt a lemezt, ugyanis kiesik szinte teljesen a légútból, nem véletlen ODD hely az. :(

    Én anno terveztem oda kettőt egy speckó tartóval, amit lehetett venni, én a számomra elégtelen hűtés miatt nem valósítottam meg, ugyanis a plusz hűtéshez vágni kellett volna stb. Kapott egy külső merevlemezt fém házban, szerintem jobban jártam. Idővel, ha megunom így, akkor költözés egy komolyabb hardverre, nagyobb házba, de egyelőre elvagyok így.

    Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!

Új hozzászólás Aktív témák