Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Inkább, minthogy kiborítsák őket a wc-be vagy mittudoménhova.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Laraxior
titán
Nem, ma kibontok egyet. Egy szlovák Khaost. Jön helyette egy török. Azt beteszem helyette
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
válasz Bjørgersson #34451 üzenetére
Inkább kiborítom mint, hogy egész napra bérletet váltsak a mellékhelységbe Mert ha nem ízlik,akkor előbb-utóbb vagy alul vagy felül,de kijön
-
Nem tudom, utóbbi időben én is iszom egyet-egyet. Valami addiktív adalék tuti, hogy van bennük, viszont fel nem pörget - ugyanúgy alszom utána, mintha nem ittam volna.
Igazság szerint a legtöbbel az a bajom, hogy túlságosan édes, már gelly íze van. Ilyen téren eddig a kék Monster (meg a fehér Bomba) viszi a pálmát - olyat sem veszek többet. 5 óra alatt ittam meg és nem volt egy könnyű folyamat. : D
A sima Hell nem rossz, a Strong Cola sem, bár az gyakorlatilag kóla, csak némileg több koffein van benne - viszont a doboza pofás. Kár, hogy magának a Lucifer / common demon / whatever logónak elég dzsunka hatása van.
A legjobb eddig a Burn Berry (rózsaszín / lila) és különösen a Burn Juiced Energy (zöld).
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
rsanyi18
tag
Úgy hallottam hogy nemsokára jön valami Burn újdonság.
Valaki tud erről valamit?Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz rsanyi18 #34457 üzenetére
Ezt pletykálták már a Lemon-ra, de mivel a design váltás miatt állítólag jól fogynak a régiek, mert azt hiszik új állítólag nem lesz újdonság, most, akkor mégis?
Baltoafarkas
Ezt már írtad 2-3x, nyugi, lemegy az a 2-3 kiló aztán megint döntöd majd.[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Laraxior
titán
Mai pakk, 2es felvonás:
Törökországból:
Egy szlovák Khaost megittam Szentségtörés"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #34459 üzenetére
Hát igen épp ez a baj hogy nem tudok megállni ha elkezdem. Egy kis ideig megvan a pár doboz pár naponta, aztán hamar eljön a napi 2-3-4 doboz folyamatosan. Már eljátszottam párszor és tudom mi a vége, úgyhogy egyszerűen nem veszek és kész, mert ha veszek egyet akkor onnantól megint vége van.
Iszok sima üdítőt inkább, meg jegesteát stb. Azokra nem kattanok rá egyre se ilyen brutálisan.[ Szerkesztve ]
-
scope2007
addikt
válasz Synthwave #34456 üzenetére
Én is alszom lazán tőlük
Nem egyszer volt már hogy megebredtem éjjel pl, és mivel a szobámba nem volt hirtelen más, de szomjas voltam, akkor simán lekuldtem egy energyt, és aludtam tovább
Íze miatt alapból, az alkoholt meg ticccsák be %)CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
-
törölt tag
Törököknél van 15mg-os korlátozás, náluk minden edrinkbe annyi van.
-
Bjørgersson
félisten
válasz #90933760 #34462 üzenetére
Én meg most egyik napról a másikra meguntam, péntek óta nem ittam egy dobozzal sem. Vagyis hétvégén megittam egy-egy doboz Mountain Dewt, de az mint utólag kiderült, nem energiaital.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
-
-igu-
addikt
Ez volt már?
Koszos és horpadt volt a doboz (a többi is), szerintem nem mai darab...
[ Szerkesztve ]
A Bretagne-félsziget meredek ormai alatt Otthont találnak kóbor csikóhalak. /Mesterem
-
Laraxior
titán
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
ToBeY
nagyúr
válasz rsanyi18 #34474 üzenetére
Nem annyira csak többet kell inni. belőle.Pl a törököknél volt asszem először burn blue.
DJ. Ru$y:Törökök amúgy is mindent borzasztó édesen esznek/isznak.Ettem olyan sütit,ami cukorszirupba volt áztatva,kandírozott gyümölcs volt benne és még mézzel is megvolt locsolva.
[ Szerkesztve ]
-
rsanyi18
tag
Igaz... ebbe bele se gondoltam hogy többet kell nekik inniuk ezekből ami több cukor. Viszont az is igaz hogy több jó cucc van náluk.
De ha igaz hogy jövőre jön a Khaos, mi se panaszkodhatunk majdSzeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
-
-
-
rsanyi18
tag
Figyeljetek mert a Tescoban már 379 a Monster... ma majdnem besz'ptam én is.
Szeretem az energiaitalt. Az energiaital is szeret engem.
-
callmeakos
veterán
Gyerekek, mikor jön el az az idő, amikor az emberek nem ráncolják a szemöldöküket a sztratoszféráig, ha arról hallanak hogy egy energiaitalt nem elfogyasztani akarja valaki?
All→M8
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest