Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola400
aktív tag
Gyári kamera app nem működik, folyamatos fc. Van fenn gcam is, tökéletesen működött mindkettő, de emiatt ez sem működik. MiuiCamera.apk már kicseréltem de a hiba maradt, FR-t szeretném elkerülni, ha lehet. Hiba log-ból valaki meg tudná fejteni mi lehet a gond?
Kamera fc[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Takuun #26054 üzenetére
Valami szerelő kéne mert ha hardveres probléma akkor csak ő tudja megcsinálni. Vagy ha nem akkor kizárni viszont akkor szoftveres probléma de arra meg mehet egy gyári visszaállítás, hátha segít. Persze menteni adatokat előtte kötelező.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Dragbajnok
tag
válasz Takuun #26054 üzenetére
Szia! Szerintem kosz van a csatlakozó aljában. Nem tudod beledugni teljesen ezért nem érintkezik rendesen. Én kamion szerelő vagyok és többször is telement kosszal a csatlakozóm. Ilyenkor egy tűvel vagy még jobb egy hegyes müszerész csipesszel kikotorni az aljából a koszt. Sokszor elég fellazítani és utána kilehet fújni mert a csatlakozó betömöríti az aljába.
-
nagyúr
válasz Narxis #26060 üzenetére
Ezt elkiabáltam, ki akartam próbálni mikrofonos BT fejhallgatóval valamit de nem BT-n hanem vezetéken keresztül, bedugom a jack csatlakozót és csak az egyik oldala szól a fejhallgatónak meg feldobja a Google Asszisztenst minden egyes bedugásnál. Kösz skacok.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
kiszpista900
aktív tag
Sziasztok xiaomi note 5 esetleg valakinek nem volt itt kihangosító ( csengőhang) hangszóró hibája? Elvileg cserélve lett de sajnos nincs változás
-
vigyorgó
tag
Sziasztok!
A mai napig maximális megelégedéssel használom a telefont.
Ettől függetlenül nagyon csábít a most kijött redmi note 10 pro.
Eddig elfogadható árkategórián belül minden telefonnál találtam valami hiányosságot, gyengeséget ami miatt nem akartam leváltani a RN5 öt.Note 10 pro ba gyakorlatilag nem tudok belekötni, és árban is elfogadható ahogy nézegetem. Ha meg is veszem note 5 is megmarad. -
nagyúr
válasz vigyorgó #26065 üzenetére
Igen, úgy néz ki a redmi note 10 pro méltó utód lehet. Nekem egyelőre még nem sürgős, de idén már muszáj lesz cserélni mert a gombok is kezdenek szétmenni, nem mindig regálnak vagy duplának veszi a nyomást pl. a bekapcsoló gomb. Ha megvetted majd írhatsz, hogy milyen.
-
tranceplanet
addikt
Szerintem a Poco nagyon durva most ár/érték arányban:
Poco X3 NFC
Poco X3 ProAz a "baj" még mindig jó állapotú a telóm, egyedül az akksi gyengült, háromnaponta töltés kettőre csökkent kb. A power gomb szerintem széria hiba.
Apropó, van stabil EU ROM friss biztonsági csomaggal?
[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
törölt tag
Sziasztok
Miui 12 stable ami felmegy zárt BL Note 5 Pro telefonra azt hol lehet letőlteni?
Eddig amiket találtam az BETA volt. Nem szívesen nyitnám ki a BL-t.
[ Szerkesztve ]
-
crok
nagyúr
válasz #61872278 #26070 üzenetére
Szerintem olyan itt nem volt [csak stable beta.. ezen kívül mást nem adtak ki], azóta se. De ez felmegy az Updater-ből, természetesen zárt bootloader-el is.
-
banda1981
aktív tag
válasz tranceplanet #26069 üzenetére
Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
lajxko
tag
Sziasztok!
Mai nap Xiaomi Redmi Note 5 Pro telóm megadta magát.
Használat közben elsötétült a kijelző, és azóta nem tudok életet csiholni belé.
Töltőre rakva felvillan az MI logó, majd a lemerült Akksi ikon, elsötétül a kijelző és kezdi előlröl. Akksival lenne gond? Nem volt semmilyen előjele, 1-2 napig simán bírta eddig. Mikor a jelenség beállít, akkor is legalább 50%-on volt az akksi. Azóta próbáltam töltőn hagyni de semmi. Hangerő fel-le, bekapcs gombkombinációk egyikére egyetlen egyszer reagált, akkor a Fast Boot felirat villant fel egy pillanatra, majd kezdődött előlröl az MI logó - Akksi logó Loop.Ötlet, hogy tudnám helyre rakni?
Ötlet, hogy tudnám a belső tárhelyről a képeket lementeni? Laptopra csatlakoztatva nem látom a tárhelyet.
Gyári a rendszer, nem modoltam, és azt hiszem Global verzió (hivatalos magyar forgalmazótól van)[ Szerkesztve ]
-
Akelaus
senior tag
Lehet.
Ha jól emlékszem megjelent, majd eltűnt, és újra megjelent. Akkor leszedtem. Nem tudom miért vonták vissza, mert én semmit nem vettem észre ami ne működne.
Örülnék neki ha a következőt is megkapná, amiben (ha jól tudom) már el lehet távolítani a gyári alkalmazásokat simán. -
Flashget
félisten
válasz tranceplanet #26069 üzenetére
Power gombot én csak készülék kikapcsolására használom. Mások a képernyőre is, pedig ezt a funkciót kilehet rakni az asztalra is. Így a fizikai kapcsoló élettartalma is növelhető.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
nagyúr
válasz Flashget #26086 üzenetére
Én kikapcsolásra dupla-kopp, bekapcs meg ujjlenyomat használtam mindig is viszont így is kezdi megadni magát. Van akinél bírja, van akinél nem.
-
lajxko
tag
-
lajxko
tag
válasz lajxko #26088 üzenetére
Többen találkoztak XDA-n már ezzel, de nem találtam megoldást itt
https://forum.xda-developers.com/t/device-stuck-in-loop-mi-logo-then-battery-icon-this-keeps-repeating.3832439/[ Szerkesztve ]
-
sztsam
csendes tag
Sziasztok
Meg kellene változtatnom a wifi mac címét, viszont ahogy olvasgatok ezt csakis root-al tudom megtenni ami miatt gyári beállításra visszaállítaná a telefonom.
Nincs gondom a MIUI-val, de ha már úgyis minden törölve lesz érdemes vagy van valami sokkal jobb és nem bugos egyedi rom hozzá?
Miui 12.0.2-n vagyok-Sam
-
Takuun
aktív tag
2018-óta használok egy Note 5 Pro-t, amivel többé kevésbé elégedett vagyok. Ritkán váltok, szeretem a megbízható, bevált dolgokat. Előtte egy SonyEricsson K800-as telefont gyűrtem, az 8 évig szolgált, ha jól emlékszem.
Na most az utóbbi időben terjedelmesebb appokat is elkezdtem használni és érzem a készülék korlátait. A tőzsdei appok és egyes játékok közötti váltás során állandóan újratölt mindent. Azért az ember nem ezt várná egy 4 Gb ram-os telótól. Hiába a lakatolás meg a varázsszavak, baszik rá a telefon. Nem szívesen keresnék új telót, mert ez a telefon is kielégíti az igényeimet és alig kerül többe, mint 20 eFt, az újak (Poco X3 Pro, Poco F3) pedig mind 100 eFt körül vannak. A kérdés, hogy azok is ilyen agresszívan zárják be a programokat?
Csak mert maga a vas elbírná a tőzsdei appokat és úgy látom, hogy a játékokkal (Mortal Kombat, Asphalt, Real Racing 3, Cover Fire, Infinity Ops stb.) sincs különösebb gondja. Esetleg van olyan beállítás ami megakadályozná az állandó újratöltést?
-
polya95
csendes tag
Szia!
Először is, milyen ROMon vagy jelenleg? Ettől is függ hogy mennyi szabad memóriád van és milyen a RAM-kezelés!
(A lakatolásból úgy tippelek hogy MIUI ) -
Takuun
aktív tag
válasz beller #26094 üzenetére
Az pillanatnyi ár volt, asszem 2 napig.
Poco F3 indította be a nyálelválasztásom, de lehet megvárom az első gamer Xiaomit, ami állítólag hasonló árban lesz.
Az a tapasztalatom, hogy a gamer cuccok, minden egyéb felhasználás során maximálisan kielégítik az emberek átlag igényeit, hosszú távon. -
nagyúr
válasz Takuun #26095 üzenetére
Sose vennék gamer telót, nincs értelme. Android nem gaming-re való jelen formájában, így nincs értelme a brutál hardvernek mivel az aksi 1 max. 2 év után kuka főleg mivel gyárilag gyorstöltéses töltőt adnak hozzá ami gyorsabban csökkenti az aksi élettartamát.
Én olcsó amoledes telót szeretnék, egyelőre a redmi note 10 pro tűnik jó választásnak de nem sürgős. Meg majd egyszer egy nintendo switch-et vagy switch lite-ot és meg is van oldva a gaming részemről.
-
Takuun
aktív tag
válasz polya95 #26097 üzenetére
Van egy 9T is a közvetlen környezetemben, mióta megkapta a 12-őt, azóta a készenléti idő drasztikusan csökkent. Több készüléknél is ezt olvastam, így nem kockáztattam meg, hogy feltegyem. Mellesleg most nem is dobja fel OTA, ezért sem erőltetem.
Mert? Szerinted abban csiszoltak ezen és jobb a memória kezelés? Nem dobálja ki az appokat? -
nagyúr
válasz Takuun #26098 üzenetére
Fejlesztői eszközöket ha előcsalogatod( nem emlékszem már, hogy hogy kell MIUI-ban, kernel vagy MIUI verziót nyomogatva) akkor megtalálod benne legalul a MIUI optimalizációt ami asszem alapból közepes szinten áll. Vagy lejjebb veszed vagy kikapcsolod viszont ha kikapcsolod akkor az összes app-tól megvonja az engedélyeket.
-
polya95
csendes tag
válasz Takuun #26098 üzenetére
Ezek alapján nem csodálom, hogy nem frissítettél!
Nem hinném, hogy jobb lenne, csak kíváncsi voltam használtad-e!
Hosszú ideje nem a gyárin vagyok, 1 évig Pixel Experience 10+ volt, 1 hónapja pedig a PE11+-t használok.
A legendák szerint az utolsó stabil Xiaomi.eu 10-es romnak volt a legjobb készenléti ideje.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs