Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz kusza80 #26303 üzenetére
Nem kell állítani semmit, ha ki tudod választani a frissítő csomagot.
Itt sanszos, hogy az van amit írtak is, hogy a 12-es miui-t kiadták rá(én akkor fel is raktam), aztán bizonyos problémák miatt visszavonták, és ezek szerint betették béta státuszba. Ha így van, akkor simán csak az utolsó miui 11-es romot tudod felrakni. -
kusza80
tag
válasz Tompika777 #26304 üzenetére
Köszi.
Akkor nem bajlódok vele. Azt hittem sikerül valahogy.
De sajnos nem -
MODERÁTOR
válasz Tompika777 #26306 üzenetére
Felesleges.
A hivatkozás ugyanoda mutat mindkét weblapon.
Amíg a Xiaomi oldalán nem változtatják meg a ROM "besorolását", addig valószínűleg nem lehet feltelepíteni.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tompika777
senior tag
válasz Viktor0610 #26307 üzenetére
Nyilván így van... Viszont akkor az összes updater oldalon miért szerepel stable státusz és miért nincs módosítva bétára? Én igazából ezt furcsállom
-
kusza80
tag
válasz Tompika777 #26308 üzenetére
Akkor szerintetek mi a megoldás?
-
kusza80
tag
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Feladtam
Miflash -el sem sikerül. Nem ismeri fel a telefont a számítógép, faastboot módban pedig mindent a szakirodalom szerint csináltam.
Igy maradnak a telók -
banda1981
aktív tag
válasz kusza80 #26319 üzenetére
Jól látod......
Persze hogy feltehető!
Nekem most is az van fent!,csak nem ez a fő telefonom.........
link
Romot letöltöd,és TWRP-be feltelepíted!
Törlés résznél,ne a Speciális törlésre menj,hanem az Adatok formázására!
Ez mindent töröl a Belső tárhelyröl,ezért a romot Sd kártyára vagy Pendrive-ra tedd hogy tudd telepíteni!
Ja és tőrlés után ne egyből telepítsd a romot,hanem indítsd újra Recoverybe és utána mehet a telepítés!Könnyű annak, akinek nem nehéz!!!
-
Tom51
csendes tag
Egy véletlen felismerést szeretnék megosztani Veletek,hátha más is járt már így.MIUI 12.1 és20.6.18 béta van fönn a telefonomon.Az automata fényerő működéskor sötétben teljesen besötétített,bárhogy próbáltam manuálisan a csuszkát állítani,utánna mindig folytatta ezt.Ma ismét kisérleteztem,és egyszer a csuszka megfelelő szintre való beállítása után(bekapcsolt automata fényerőszabályzónál),hoszabban rányomtam a gombra.És azóta a szabályzás jól működik,csak a csuszkával beállitott szintig sötétít le.
Így jártam. -
-
zsoltip
őstag
Üdv Fórumtársak!
MIUI 11 stabil rendszer, Redmi Note 5A készülék.Töröltem a MIUI kezdőképernyő app tárolóját.
Beállítom az alkalmazások elhelyezkedését, az ikonok helyét. Zárolom is a kezdőképernyő elrendezést.Viszont továbbra is, az első újraindítás után, és/vagy ha nem indítom újra akkor alkalmazások frissítés után áthelyezi egy másik helyre, lapra néhány app ikonját. Azok utána maradnak ott, de értelmetlen... Másik telón nem láttam még ilyet.
Mi lehet a gubanc? Továbbra is rejtély. :F
-
gorje
senior tag
Sziasztok!
Barátomnak vásároltam korábban 1 ilyen készüléket és ahogy most nyomkodtam lehet van jobb (remélem) gyári rom. Jelenleg V11.0.3.0.PEIMIXM van rajta. Jobb a V11.0.5.0.PEIMIXM? Melyik a "legjobb" gyári rom szerintetek? V12.0.2.0.PEIMIXM akár? -
pilipi
aktív tag
Jól értem, hogy a 11.0.3.0 -at lehet frissíteni 12.0.2.0-ra ezzel a csomaggal?
[link]
miui-blockota-whyred_global-V11.0.3.0.PEIMIXM-V12.0.2.0.PEIMIXM-b801e487d4-9.0.zip
Vagy félreértettem a nevében az ota részt?
Akkor ez, ha Ota frissítés és a kártyára másolva az Update-er fel tudja telepíteni?[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz Tompika777 #26328 üzenetére
Hm, érdekes.
xiaomifirmwareupdater.com szerint a legutolsó elérhető Global Stable az a V12.0.2.0.PEIMIXM.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
MODERÁTOR
-
mezois
tag
Mi a különbség a recovery és a fastboot verzió között?
-
MODERÁTOR
-
mezois
tag
Nektek átváltott a Telenor operátor logó Yettel-re? Gyári miui 11.0.5
-
Imifej
senior tag
Lassan itt az ideje leváltani a Note 5 telót. Melyik az a Redmi, ami most favorit 100e Ft körül?
Amoled kijelző ami jó lenne, és a hosszú üzemidő. Redmi Note 8 PRO van a családban kettő is, de sajnos már nem lehet kapni. Esetleg még a Realme márka jöhet szóba, feleségemnek az van.[ Szerkesztve ]
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
MODERÁTOR
válasz Imifej #26339 üzenetére
Ez inkább ide való: Melyik okostelefont vegyem?
Nem Redmi, de ajánlott: Poco X3 Pro, Mi 11 Lite 5GXiaomi 13T
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz Imifej #26339 üzenetére
Én most vettem 11t 8/256 -t igaz az 150 ezer volt, de úgy voltam vele ha ez is kihúzza 4 évig akkor nekem megéri.Illetve 5g-st akartam. Még nem laktam be teljesen, úgyhogy még ezt is használom mellette . De eddig tetszik.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
-
Imifej
senior tag
Köszönöm a válaszokat! 150e pénzt én sajnos nem adok egy telefonért. Még a 100 is elég sok nekem erre. Meglesem amiket írtatok.
-
xcvbxcvb
aktív tag
-
Imifej
senior tag
Ezen az akksi cserén én is elgondolkodom. Lehet marad még egy darabig akkor.
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz polya95 #26344 üzenetére
Hol vettél akksit ? Előző telefonomon, lenovo, kicseréltem az akkut, de nem lett valami jó üzemideje. Így most új mellett döntöttem.
ELADÓ Work Sharp® Precision Adjust Knife Sharpener™ kézi késélező https://hardverapro.hu/apro/work_sharp_precision_adjust_knife_sharpener_kezi_k/hsz_1-50.html
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest