Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz grafnet #12296 üzenetére
Igazad volt!
Lényegében 1 számot kellett kitöröljek mert a Simen volt, áttettem MIUI-ra, egyből megjelent az alapértelmezett csengőhang, a nevet sem rövidítve mentette el, hanem egészben.
Köszi!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
tahepa
senior tag
Mi a teendőm a telefon eladása - átadása előtt. A készülék nincs "nyitva" , rootolva sincs. Mi fiókból kiléptem a készüléken , a Mi honlapon töröltem a készüléket az accomból és csináltam gyári viszaállítást is. Mit lehet még elkövetni az adataim védelme érdekében és hogy a jövendő tulajdonos is tudja használni a készüléket?
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Valaki probalta mar?
[ROM] [Beta] [8.1.0] LineageOS 15.1 For Xiaomi Redmi Note 3 Snapdragon
Vanilla LineageOS, nincs semmi mokolas.
Works:
Mostly all expect:
- Update: Flashlight fixed when using as torch. Thanks @t.me/Dinosnore
- Update: Goodix confirms works. Thanks @alex9yust.
- Notification LED not work at Offline Power Charging.[ Szerkesztve ]
-
dchard
veterán
válasz vampire17 #12305 üzenetére
Engem is érdekelne, ha lesz tapasztalat vele.
Más:
Nem tudja valaki, hogy a telefonban lévő flash írási élettartamáról hogyan lehet kinyerni infót? Hasonlóra gondolok, mint a SMART, és alapvetően az eddig felírt adatok mennyisége, esetleg hibás blokkok, ilyesmi érdekelne.
Dchard
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz vampire17 #12305 üzenetére
Állítólag ez is nagyon merül idleben, mint az összes. Általános bug 8as romoknal....
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
dzsordzs69
senior tag
Használja valaki az AndroMoney nevű appot? Most elég jó áron van a Play-en. Érdemes belefejelni?
Köszönöm -
dzsordzs69
senior tag
válasz dzsordzs69 #12309 üzenetére
Bocs, rossz helyre ment...
-
elroysk
tag
kijott a Global 9.2.3.0 Stable nightly kate-re, lehet probalgatni.
-
wwenigma
Jómunkásember
törölve, csesszék meg a 152mm-es idiotasagot hogy semmi jo nincs ra.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok! Fórumok alapján akik tesztelik a global béta stabil romot, drasztikusan csökkent az üzemidő, a témák alkalmazás gyakran összeomlik. Talán érdemes lehet várni még a frissítéssel.
-
ktommy91
addikt
Ha valaki egy kis újdonságra vágyik, a feltámasztott AGNi EAS kernel elég jól hasít. Egyenlőre ennyi a plusz fícsör: EAS, AMP driver, 32 bit 384khz audio, DTS, APTX offload, HW crossfeed Letöltés: [link]
A CPU statisztika meg van bolondulva, de a működést nem befolyásolja.Nincs kerítés.
-
Istuu15
senior tag
Szép estét mindenkinek! A barátom leszeretné frissíteni a telefonját. Még az a global stable miui 7 van neki rajta amivel kapta. Mehet simán fel updateként miui7 re a legfrisebb miui 9 global stable vagy clean install kell? azt tudom, hogy dev rom ra devet stable rom ra stable-t de így miui7 ről is mehet miui 9 re clean install nélkül?
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy egyszer csak reseteli magát a telefon (MIUI global stable volt rajta, és minden adat törlődött, mentés persze nem volt ) ezután beállítom újra, majd ránézek a fejlesztői beállításokra, és a bootloader nyitott. ez most vmi vicc, hiba v bekaptam vmi vírust? Hétvégén pár appot feltelepítettem, leszedtem, de semmi extra)
2 éve megvan a teló, de ilyet még nem csinált...INTJ
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Betudnátok linkelni az eu dev romot xiaomi redmi note 3 kenzora?
Azt hiszem 8.1.25Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
grafnet
veterán
Segítsetek: váltanék EU 8-ról 9-re, de nincsen Kate csak Kenzo.
Erre mehet fel a korábbi EU-s modem zip?
Van valami jó kernel, amit rá tudnék tenni?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Istuu15
senior tag
Sziasztok! Haverom felrakta clean installal a miuihu fejlesztőit 8.1.25 öt de a beállítás crashel, ezután felrakta ismét clean installal az eu dev 8.1.25 öt és azon is crashel a beállítás. Mi lehet a baj?
Mindent jól csinált azt mondja, de nekem mégis user errornak hangzik.
Xiaomi Redmi Note 2 Prime, Xiaomi Mi 8 128GB Blue, Xiaomi Mi Power Bank 5000 MAH, Huawei Band 0 Smartwatch, PS3 Super Slim, PS4 Slim
-
Trooper82
senior tag
Sziasztok. Tegnap google play áruház megbolondult letöltés közben mindig megállt, vagy ha végig is ment 100% után semmi nem történt. Semmilyen megoldás nem vált be, hard reset. Jó volt ma délutánig, most letöltés végigmegy aztán kb 20 perc mire bármi települ. Törlésnél ugyanez, 20-30 perc. Bármilyen tanácsot szívesen fogadok. Kate, global stabil rom.
-
Trooper82
senior tag
válasz Trooper82 #12331 üzenetére
Google play adatok, cache törlése, frissítések eltávolítása, hard reset sem segített. Újra tettem a miui 8 as global stabilt semmi. Aztán feltettem a korabban kolléga által linkelt miui 9.2 nightly stabilt verziót , most jónak tűnik a play áruház kopp-kopp. Meg amúgy az egész rom. De, hogy mi okozhatta a play áruház teljes megborulását máig nem értem.
-
jUUh
addikt
Rendeltem egy ilyet. Illeszkedik mindenhol, tűrhető minőség, viszont ugye az ilyen tokoknál a gombok megadják magukat egy pár hónap után. + a bekapcsológombot nehéz lenyomni ennél a toknál.
Samsung Galaxy S23+
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Arról szeretnék érdeklődni, hogy az EPIC romról, vagy más 7-es droid alapú de MIUI-s custom romról van tapasztalatotok a telónknál?
Én most nézegettem az epic romot és jónak tűnik így a changelog alapján egyedül a godix-es újlenyomatszenzorral van baja, de ahogy láttam tele van finomságokkal és már 7.0 alapú tehát már ha nem jönne rá frissítés akkor is azt mondanám hogy Nougattal még jó ideig elvagyok nem kell feltétlen OreoViszont elvileg kenzo-hoz van és hivatalos twrp kell hozz (pontosabban az ajánlott) nekem meg redwolfom van amit szeretek szóval nem cserélném le egy rom kedvéért.
Bár őszintén szólva megvagyok most a multi rommal, egyedül a 7-es droid amit hiányolok, de nem akarom feláldozni a miuit az újabb android oltárán szóval nem tudom hogy a multi romon kívül van-e jó alternatíva ha eggyel frissebb droidot szeretnék de miui alapon
-
grafnet
veterán
Sziasztok!
Egy "kis" segítségre van szükségem: user error - valószinűleg...
Fel akartam tenni a 9-es Stable Multi ROM-ot.
TWRP - mentés - ok
TWRP - Wipe - ok
TWRP - Install - Relatíve gyorsan végzett, nem néztem mit írt ki... (nem volt semmi izgalmas) - reboot.Nem indul el a telefon, nem tudok visszamenni a TWRP-be.
Akku: kb. 70%-on volt (77 a legutolsó emlékem). Töltéskor csak pirosan villog a led.
Annyi történik, hogy a darkness logo bejön, s kb. 1-2 mp múlva el is tűnik.
Vol+ + POW: ugyan ez: felvillan a darkness logo.
Vol- + POW: bejön a darkness logo (másik) és a Cyanogenmod felirat.
Gépre most fogom majd rádugni, hogy az mit lát...
Csak most nincs itthon a telefonos laptopom... az itthonin meg nincsenek fent a buzer@tor dolgaim, mindent le kell szednem...Egy kicsit el vagyok kenődve!
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Jazz
veterán
Sziasztok,
A dokkolás hangját hogy lehet kikapcsolni?
A beállításokban nincs ilyen lehetőség. Ellenben a beállítás keresőjében a hang szóra keresve kidobja a "beállítások\hangok\dokkolási hangok" találatot. De ezt menyitva csak a hangbeállításokhoz jutok ahol nincs ilyen opció. 8.5 stable global legújabb, nem rootolt.
Köszi!
free your mind
-
duo
addikt
válasz grafnet #12343 üzenetére
Lineage osrol barhogy probalok multi-romra menni nem sikerul. Full wipe, format data reboot to recovery megegy wipe, romot felrakom hibauzi nincs, reboot, egy ket masodpercig mi logo aztan csend. Piros led villan fel. De twrpbe be tudok lepni. Aztan vagy mentesbol visszaallok, vagy van mindenem, tiszta LOS telepiteshez.... Fene erti. Az epic rom ment csak fel, de az meg... Meh.
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
jUUh
addikt
Anno nekem is volt hasonló, hogy asszem még a régi NX Rom-ról nem tudtam visszamenni MIUI-ra, mert sosem bootolt be. Nekem az segített, hogy MiFlash-sel feldobtam egy fastboot romot, teljes formázással. Tehát Miflash-sel letöröltem a belső tárhelyet, sd-t, mindent, aztán rom. Utána már jó volt, nem tudom miért...
Samsung Galaxy S23+
-
grafnet
veterán
A kálváriám rövid története:
Kenzo 9.2.1.0 Stable leszedve.
Ma nekiugrottam, mondom: felteszem.
Mentés! Mert az kell, ment a mSD-re. Biztonságba.
Wipe: teljes, kivéve a belső tároló.
Install: ROM feltesz.
Nem olvastam mit ír, nem foglalkoztam vele, mert nem volt benne piros.Meg is adta magát. Nem indult el.
jUUh kolléga javaslata alapján fastboot-ban feltettem újra a TWRP-t, az legalább beindult.
Restore: örülés!Fussunk neki megint, lássuk mi a baj:
Wipe.
Install: lefut, de a végén ott van, hogy nem tud hozzáférni a Systemhez...
Semmi gond, Mount, ismét Install: lefut hiba nélkül: örülés.
Gondoltam...
Ugyanúgy nem indult el!Tapasztalat: valamiért a Kenzo 9.2.1.0 nem települ fel. Pedig most is EU Stable ROM van fent.
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
jUUh
addikt
-
duo
addikt
mondjuk elég magabiztosak >stable<
kommentek közt "live display doesnt work" és már jönnek is a user requestek ilyen animáció olyan recents. hátha ez is egy bloated szarrá válik (amúgy így is nagyobb vagy 50megával mint a NOS vagy a LOS)
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest