Hirdetés
- PlayStation 5
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Bestbuy játékok
- Borderlands 3
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mortal Kombat 1: Khaos Reigns - Így harcol Ghostface
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Diablo IV
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
találkozott már valaki azzal a jelenséggel, hogy egyszer csak reseteli magát a telefon (MIUI global stable volt rajta, és minden adat törlődött, mentés persze nem volt ) ezután beállítom újra, majd ránézek a fejlesztői beállításokra, és a bootloader nyitott. ez most vmi vicc, hiba v bekaptam vmi vírust? Hétvégén pár appot feltelepítettem, leszedtem, de semmi extra)
2 éve megvan a teló, de ilyet még nem csinált...INTJ
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
létezik, hogy a telefon random reseteli magát?
Ma kivettem a zsebemből és full reset fogadott.
Mivel be volt kapcsolva a készülékkeresés és nem csatlakoztam hálózathoz, így most itt vagyok egy xiaomival, ami le van zárva és sehogy sem tudom feloldani
Ha be akarok lépni a mi fiókomba, akkor meg küldeni kell egy sms-t a telóra, de mivel az le van zárva, így nem látom a kódot. matt...
Asszem ez volt életem utolsó sáomija. Romolni meg bohóckodni jó ez a kínai csoda, de melóra, stabil használatra asszem vmi mást veszek....[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
Igen, most épp azt csinálom. Meló helyett...
Értem én h van pár megoldás, csak én nem telefonszerelő vagyok[ Szerkesztve ]
INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz Trooper82 #12746 üzenetére
Global stabil van rajta, nem is használok mást, pont azért, mert munkára is kell.
Végül 2 óra mókolás után megoldottam a problémát, de erre nekem nincs 2 havonta 2 órám - nem ez volt az első eset.
Ezen kívül még állítgathatom vissza az appok beállításait, excange servert stb...mert az természetesen nincs a micloud mentésben
Amúgy 2db RN3 van itthon, az elsőnek bő egy év után jött elő az a baja, h kb.0 használattal sem bír 2 napnál többet, ennél meg ez a reset probléma.Lehet h csak én vagyok peches, de ennyi elég volt a saomiból.INTJ
-
stingy2
senior tag
válasz grafnet #12749 üzenetére
Nos megvan a "hiba" oka: ha 5x rossz ujjlenyomatot érzékel a teló (zsebben kotorászva ezek szerint ez előfordulhat) akkor kéri a pin kódot.Abból, ha jól számoltam 10 lehetőség van megadni a helyeset, ha nem sikerül, reset...Ami vicces, hogy a zseb mód be van kapcsolva a telón, (az ugye védene a véletlen érintésektől)
A mostani 2 nap készenlét kb 8-10 volt 20-30 perc kijelzőidővel.Valahol olvastam, hogy beragadhat az usb kábel töltés után, és nem megy alvó állapotba a teló.Volt, h az usb ki-be mozgatása segített, volt h az újraindítás, rom flashelés.Mostanában már semelyik, meg nincs se időm se kedvem ezzel foglalkozni.
Most átálltam a mintával feloldásra, de ha még egyszer resetel, megy a kukábaINTJ
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest