Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Na, a hétvégén nekem is előjött újra a kijelzősárgulás, ugyanott ahol korábban volt mikor megcsinálta a Waytech garanciában, pedig reménykedtem hogy nem lesz vele több gond...
Egyelőre csak egy kis részen jött elő, de tudjuk hogy sajna valószínű nőni fog, mint ahogy kis mértékben mintha nőtt volna egy nap alatt is a folt. Garancia már nincs rá így az nem opció, bár nagyon nem szívesen játszanám el újra a gyári rommal legyalulós után 0-ról vissza multi romra játékot...
Persze Waytech-nél fizetősen megcsinálni sem opció, mert 30 környéke volt mikor legutoljára néztem, a telefon maga meg volt ötvenvalamennyi amikor vettem...
Azt szeretném megkérdezni, hogy utángyártott kijelzőkről van tapasztalatotok, illetve ti inkább mit tennétek a helyemben, ha nem lesz nagy a folt együtt élni vele, rakatni bele utángyártott kijelzőt, vagy esetleg utód után nézni és meghagyni így sárguló kijelzővel másod/tartalék telefonnak?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Canonfan #12701 üzenetére
Addig használni amíg ki nem jön a Redmi Note 5 PRO global verziója és akkor cserélni.
Szerencsére nem tudom mennyire lehet zavaró...
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
moma
őstag
válasz Canonfan #12703 üzenetére
Én is így vagyok. Jelenleg nem látok telót, amire szívesen cserélném ebben az árfekvésben. Semmilyen hiányérzet nincs még. Ha valamiben egyszerre lenne jobb kamera, nagyobb tárhely, meg még hozzá ilyen kávátlan dolog, sacc akkor talán. De ezek sem nagy dolgok nekem. Ja meg ami néha zavar kicsit, hogy nehéz. De az aksi miatt könnyebb nem hsizem, hogy nagyon lehetne.
[ Szerkesztve ]
we all deserve a bit of luck.
-
grafnet
veterán
Azért az R5+ 4/64 komoly kihívó! <55e,-Ft + fuvar, bár még egy keveset kell várni.
jUUh: pont az 1 éves kora és a típushibák miatt...
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
moma
őstag
válasz grafnet #12706 üzenetére
Az 1 év az miért számít, van valami info, hogy utána tönkremennek jobban? És milyen típus hibák vannak, ami miatt kellene, nem követtem mostanában a topikot, mert nem volt gondom Aksi esetleg? bár eddig nem is figyeltem, mert nem volt vele gond.
Amúgy szerintem ez érdekes téma, hogy mikor érdemes cserélni. Szerintem nem sok cikk van ilyesmiről. Nekem amúgy rossz érzésem is lenne attól, hogy lecserélek egy teljesen jó telefont. Ez tényleg a szemét gyártás kicsit.
we all deserve a bit of luck.
-
grafnet
veterán
Ha, nincs bajod, ne cserélj készüléket!
1 év: a garancia lejárta.
Nem megy tönkre jobban, de már fizetős, ha csinálni kell valamit.
Típushiba: USB panel tönkremegy, kijelző sárgulás (bár ez minden Xiaomira igaz!)Mikor érdemes cserélni: amikor a pénztárcád engedi.
Nekem most kellett a pénz, ezért eladtam. Nemsokára vissza jön a megforgatott pénzem, s tudok belőle venni egy újat (meg legyen végre szlovák raktáron).
Szemetet nem gyártunk, csak az megy a kukába, amit nem lehet megjavítani!
Példák:
Most a Honor 4C-t használom a Note 3 SE helyett, a 4X-emet is eladtam. Törött a kijelző, de hibátlan, 2/8 GB!!! Néha kiakaszt, hogy miért tölt újra, de ez van, megvárom azt a pár másodpercet.
BB Leap: egy évet vártam az alkatrészre! Remélem, hogy a hosszú hétvége alatt lesz annyi időnk a szerelő fiúkkal, hogy kicseréljük és hétfőtől újra üzemképes legyen.
Samu Ace 2 Duo: a 73 éves Vaterom nyúzza a Vibert 2 percenként, meg már 5x telifotózta a 16 GB-os mSD-t!
A Huawei P8 is a kijelzőjére vár, s aztán megy vissza az asszonynak.
Még az Alca is megvan.
A Nokia C5-öt a gyerekek kínozzák, ha nem is minden nap, de hetente fel kell töltenem![ Szerkesztve ]
-
Lajos65
tag
sziasztok! Most először lefagyott, egy YouTube video indulásakor. Vissza lehet valahogy keresni, mi volt a gond? Miui 9 Stabil
-
grafnet
veterán
A Honor 4C-ben csak az zavar, hogy 8 magos Kyrin van benne, de csak 4-et használ! A másik 4 fixen ki van kapcsolva!!!
És még így sem elviselhetetlen a tempója. Meg meg van hackelve a 8 GB tárhely, így azért lehet használni.Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Trooper82
senior tag
Itt ma 3x produkálta. Miui 9 stabil...
-
Szaraz
tag
Sziasztok!
Eddig nem volt a telefonban sd kártya, de most szerettem volna beletenni egy 16 GB-osat, de valamiért nem ismeri fel. Kettővel is kipróbáltam, de az jön az értesítési sávban, hogy "Nem támogatott SD-kártya". Kipróbáltam egy Samsung és egy Kingston kártyával is, de ugyanaz a helyzet.
Szerintetek mi lehet a baj?
A válaszokat előre is köszönöm!Nem a győzelem a részvétel, hanem a fontos!
-
Surplus
tag
Inkàbb a kàrtya fogadonàl kellene nézelödni.
-
kinder93
aktív tag
Van aki tok nélkül használja a telefont. Megsínylette ez bárhogyan a hátlap, kamera?
-
-
eddie17
addikt
-
grafnet
veterán
válasz eddie17 #12733 üzenetére
Hm. A sík asztalon csinálja?
Lehet csak az USB van tele szösszel.
Mielőtt még akkut cserélsz: csinálj egy Factory Resetet. (Ments előtte.)
Ha az után is ezt csinálja akkor sem biztos, hogy az akku a baj forrása.[ Szerkesztve ]
-
kinder93
aktív tag
Van aki állandóra használja a telefon hotspot funkcióját? Milyen tapasztalatai vannak? A relatíve hosszú töltőkábelen töltött idő gyorsan tönkreteheti?
-
grafnet
veterán
válasz kinder93 #12740 üzenetére
Ha nincs másik eszköz.
Van akku figyelő, töltés vezérlő app. Be tudod állítani, hogy milyen % intervallumban töltsön. Nem jut eszembe a neve. Vagy itt vagy a 4X topikban keress rá. Ahogy lesz időm próbálom megkeresni én is.
Egy 10e Ft-os, SIM-es tablett jobb erre a célra sztem.[ Szerkesztve ]
-
stingy2
senior tag
Sziasztok,
létezik, hogy a telefon random reseteli magát?
Ma kivettem a zsebemből és full reset fogadott.
Mivel be volt kapcsolva a készülékkeresés és nem csatlakoztam hálózathoz, így most itt vagyok egy xiaomival, ami le van zárva és sehogy sem tudom feloldani
Ha be akarok lépni a mi fiókomba, akkor meg küldeni kell egy sms-t a telóra, de mivel az le van zárva, így nem látom a kódot. matt...
Asszem ez volt életem utolsó sáomija. Romolni meg bohóckodni jó ez a kínai csoda, de melóra, stabil használatra asszem vmi mást veszek....[ Szerkesztve ]
INTJ
-
grafnet
veterán
-
stingy2
senior tag
Igen, most épp azt csinálom. Meló helyett...
Értem én h van pár megoldás, csak én nem telefonszerelő vagyok[ Szerkesztve ]
INTJ
-
grafnet
veterán
válasz stingy2 #12744 üzenetére
Ekkora hiba %-kal bármelyik készüléknél előfordulhat!
Nem kell szerelőnek lenned.
De az is igaz, hogy átlag userként nem egyszerű az ilyet megoldani.
Amióta androidos telefonom van, azóta muszáj, hogy legyen B telefon! Bármikor beszarhat...
A Nokia nem volt ilyen, igaz nem is használtuk ennyi mindenre![ Szerkesztve ]
-
stingy2
senior tag
válasz Trooper82 #12746 üzenetére
Global stabil van rajta, nem is használok mást, pont azért, mert munkára is kell.
Végül 2 óra mókolás után megoldottam a problémát, de erre nekem nincs 2 havonta 2 órám - nem ez volt az első eset.
Ezen kívül még állítgathatom vissza az appok beállításait, excange servert stb...mert az természetesen nincs a micloud mentésben
Amúgy 2db RN3 van itthon, az elsőnek bő egy év után jött elő az a baja, h kb.0 használattal sem bír 2 napnál többet, ennél meg ez a reset probléma.Lehet h csak én vagyok peches, de ennyi elég volt a saomiból.INTJ
-
zolko74
tag
Ez a legjobb tok a gyári után.
Feketét vettem, 400Ft volt. Bőr hatású matt festékkel van festve mint a gyári. Gondolom majd ez is lekopik idővel. Ha zsíros kézzel fogom meg az meglátszik rajta.[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz stingy2 #12747 üzenetére
Sajnálom - személy szerint -, hogy nem leszel a későbbiekben a csapat tagja.
Neked volt már ez korábban, hogy resetelt?
2 nap készenlét? Nem a legjobb, de nem is a legrosszabb eredmény. Mennyi a kijelző idő a 2 nap alatt?Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest