Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haypro
senior tag
Na erre a hírre nem számítottam. Oké, hogy középkategóriás telefon, de egyrészt piszok erős hardver dübörög benne, másrészt azért 1 főverziós frissítést sem kiadni pofátlan dolog szvsz... Akkor a leginkább várt MIUI 9-ces feature-öket sem kapjuk meg? (Pl. Quick reply, MultiWindow stb.)
,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
ktommy91
addikt
válasz Degeczi #11405 üzenetére
Mi Max-ra is kiadták, szóval nem lett volna nagy kunszt erre is megcsinálni, de úgy gondolják hogy ennyi pénzért ennyi jár. Kiadják elavult androiddal, aztán frissítenek egyet, 1-2 hónapig aktuális android fut telódon aztán ennyi. Szerencse, hogy a biztonsági frissítéseket azért nem felejtik el.
(#11406) haypro: A kate egy Redmi Note 3 Pro variáns, csak akkor került forgalomba amikor már kész volt a frissítés.
[ Szerkesztve ]
Nincs kerítés.
-
törölt tag
A Whatsapp regisztráció miért nem ingyenes? Valaki találkozott már ezzel?
-
Lalaland
tag
Nem tudjátok, hogy a Global 7.10.12 bol miért vették ki a betűtípus választást és a Volte módot?
Egyébként korrekt, gyors ROM.N o S o u n d J u s t S p e e d
-
Trooper82
senior tag
Éjszaka frissült magától a global stabil rom. Tök véletlenül vettem észre most, hogy frissült. Semmilyen jelzés értesítés nem volt, hogy frissült a szoftver. Ez normál? Legalább egy értesítést dobhatott volna. Most kikapcsoltam az automatikus frissítést.
-
ScrapUnit
aktív tag
Elég gyorsan reagáltak a WPA2 hibára...nekem kb. 1 órája érkezett meg a frissítés (Kenzo).
::::::Xiaomi Mi11i SnapDragon Powered::::::pü-t hamarabb észreveszem! Ha nem veszem fel a telefont, írj pü-t! {30/912-7553}
-
Surplus
tag
En megkérdeztem, hogy van-e frissités és engedélyeztem, aztàn megvolt. Majd probàlom a kameràt.
-
MolnarZolee
tag
Sziasztok! Valami miatt nem megy az OTA frissítés (global sable)! Jelzi, letölti a frissítést, de újraindítás után semmi változás, dev romok alatt annyi különbséggel, hogy az értesítési sávban kiírta, hogy nem sikerült! Mitől lehet ez? Twrp-ben az ota support pipálva.
-
álarc
aktív tag
Ez a 7.10.19 dev kicsit merülősebb lett az előző verziónál.
Gmail szinkron elcsúszik, és egy full ujraindulós fagyi Chrome alatt, eddig.[ Szerkesztve ]
-
Matyi222
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék Hennessy-ben nincs gyárilag Magyar?
Köszi!
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
baitsee23
őstag
Már egy ideje azt vettem észre, hogy töltéskor, ha bármi jön a telóra, a LED színe megváltozik ugyan, de nem pulzál. A töltés LED be van kapcsolva, és multi ROM-ot használok.
Más nem észlelte?Samsung Galaxy S24
-
Lalaland
tag
A global developer(17.10.19) Romra TWRP-n keresztül rárakhatom az EU multi Romot? Megmaradnak a beállításaim, programjaim?
N o S o u n d J u s t S p e e d
-
grafnet
veterán
válasz Lalaland #11425 üzenetére
Ha rendszert változtatsz, azt csak tiszta telepítéssel lehet feltenni!
Dev ==> Stabil (fordítva is)
Global ==> Multi (fordítva is)
A TWRP-ben wipe menü: mindent kijelölsz! Ezáltal minden törlődik! Nem marad meg semmi, mert nem maradhat meg semmi az előző rendszerből!
Mentést készíts!UX1: ne adj hibás információt, mert ha valami elveszik, nem tudja visszacsinálni!
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
tlala
addikt
válasz Lalaland #11425 üzenetére
Ezt én csináltam, de újraindítás után köhögött a rendszer, mert vannak olyan google stb. appok, amelyek a MIUI dev.-ben benne vannak, az EU multiban meg nem. Gapps stb. telepítéssel meg tudtam javítani - egyfajta kihívásként - de inkább én is a tiszta telepítést ajánlom.
Ha még is megpróbálod, előtte csinálj egy mentést, hogy vissza tudd állítani a dev állapotot - ha szükséged van rá. -
grafnet
veterán
válasz Lalaland #11428 üzenetére
Ahogy tlala is írja: a TB-val óvatosan, néhány embernek okozott problémát!
A MIUI-s belső mentés sem az igazi! Nekem legalábbis nem állított vissza mindent úgy, ahogy volt.
A TWRP-vel csinálj teljes mentést! Nekem az segített, mert az újabb Multik valamiért nem működtek megfelelően, ezért visszament a mentés.[ Szerkesztve ]
-
beach head
senior tag
rootolatlanul meg tudom nezni valahogy mi az ami ebren tartja a keszuleket? ma is 12 ora alatt lemerult felig a telefon ugy h be volt kapcsolva a mobilnet, es kb 30 percet hasznaltam a telefont ez ido alatt. folyamatos teli kek csik van az ebresztesnel az akku infonal....
-
grafnet
veterán
válasz beach head #11431 üzenetére
Töltés után újra indítottad? Próbáld ki úgy!
Van, amikor beragad a kis agyába vmi...[ Szerkesztve ]
-
grafnet
veterán
válasz beach head #11433 üzenetére
Még nem jöttünk rá mi okozza, de egy próbát megér.
Reggel nem volt 100%-on, 8-17 között mobilnet, 2 SIM, 1 óra BT zene, 1 óra BT headset, 0-24 Wi-Fi: most 56%, 2,5 ó SOT.
Általában újraindítom.[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz grafnet #11436 üzenetére
Ugyan abba a lyukba dugod az OTG eszközt és a töltőt is. Valamiért a kernel fel akarja otg-nek ismerni és ébren tartja a töltőkábel leválasztásának esetén is.
Ez mókolatlan rendszernél nem mindig jön elő, de nálam az esetek 90%-ban megjelenik.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
Nálam a mai napig a legfrissebb dev-el.
Azt vettem észre, hogy a miui és rendszer cuccok fagyasztgatása után erősödött fel, de ezzel együtt tudok élni.
Nem mindig csinálja.You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
n@p@lm
őstag
Azt be lehet állítani hogy egy adott számhoz (számokhoz) melyik simről indítsa fixen a hívást?
Vannak kollégák (céges sim), van a család (saját sim). -
dzsordzs69
senior tag
Sziasztok!
Miért nem tudom a telefonról sehová lementeni/másolni a TWRP mentésem? Mi a megoldás ilyenkor?
Köszönöm -
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam leírom a tapasztalataimat én is a Wayteq-ről, hátha valaki hasonló cipőben jár és szeretne képben lenni.
Nos, nekem pozitívak voltak a tapasztalataim velük, pedig az előzetes infók alapján rákészültem a dolgokra, de pozitívan csalódtam.
Körülbelül egy hónapja küldtem el hozzájuk gls-el a telefont kijelzősárgulás miatt, le is írtam levélben mi a hiba elérhetőségek stb. Azon a héten mikor megkapták felhívtam őket, akkor azt mondták hogy 2.5-3 hét de a levelem alapján valószínű kijelzőcsere lesz garanciában de ha bármi kérdésük van szólnak. Szerencsére nem volt semmi gond alapból simán megcsinálták garanciában.
Múlt héten hétfőn telt le a 3 hét, ekkor felhívtam őket mondták hogy kész a telefon garanciába megcsinálták, a héten küldik gls-el szerdán vagy csütörtökön várhatom. Itt volt egy kis csúszás mert nem jött és nem is kaptam értesítést hogy feladták, de pénteken felhívtak hogy kedden át tudom-e venni a csomagot, mert most feladják és kedden itt lesz. Ami így is volt, de a gls nem küldött róla semmilyen értesítést (sms-t sem) de a lényeg és a végszó az, hogy pénteken valóban feladták, megcsinálták garanciában minden gond nélkül.A szerelés minőségére sem lehet panaszom, szépen összerakták, nem áll el az oldala a telefonnak, nem karcolták össze a hátlapot, és a kijelző is pontosan érzékel, ahogy eddig próbáltam, szóval összességében pozitív a tapasztalatom
Emellett telefonba is mindannyiszor mikor felhívtam őket segítőkészek és kedvesek voltak.
De gondolhatjátok mennyire vártam már,úgy örültem neki mintha új telefont vettem volna
Egyik barátom tanácsára még pár napig használom gyári rommal aztán hétvégén megy fel rá e twrp és az aktuális multi, addig a mi fiókomat sem adom hozzá, majd a multinál
[ Szerkesztve ]
-
Planner555
csendes tag
Sziasztok.
Lenne egy furcsa kérdésem. Berepedt a Redmi note 3 SE telefonom kijelzője a bal felső sarokban. A vicc az, hogy a kijelző azon része amelyen tartalom is van szinte nem látszik semmi, de az a rész ami már lényegében a keret, bepókhálósodott. Így simán tudom használni, abszolút nem zavaró. A kérdés az, hogy van-e értelme sima fóliát vagy edzett üveget felrakni a telefonra? Megelőzvén az esetleges továbbrepedést vagy darabok kiesését. Előre is köszi. -
RPka91
tag
válasz Planner555 #11447 üzenetére
Tegyél rá fekete szélű tempered glass-t.
-
álarc
aktív tag
válasz Planner555 #11447 üzenetére
Semmi értelme. Élvezd a natúr valóságot!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest