Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Xiaomi Note 3 Pro International/Global/Special Edition (kódnév: Kate) topik
A testvér topik összefoglalója ajánlott olvasmány, főképp a mélyvíz része!
A félreértések elkerülése végett: a topikban olvasható furcsa kifejezések, matatásnak és mókolásnak látszó tevékenységek nem azt jelentik, hogy probléma vagy instabilitás lenne a készülékkel. Épp ellenkezőleg, amivel érkezik (global dev, global stable) azzal azonnal és hosszútávon alkalmas a mindennapi használatra a kicsomagolás után. A fentebb említett tevékenység pár elvetemült droidbúvár játszóterének tekintendő és aszerint olvasandó.
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás.
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz Lacopapi #10398 üzenetére
Gyári rendszer van, nem állítottam el semmit, dendesen használnám a teló memóriáját ami sajnos nem fogadja a neveket rendesen.
Szomorú!(#10400) beg: Túl hosszú, majd egyszer elolvasom, azért köszi
[ Szerkesztve ]
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
makoss
veterán
Ez pontosan így van ahogy mondod, tényleg van bibi, most újraindítottam a telót, előtte kivettem a simeket mert 2 van benne, visszatettem, most meg visszajött az összes név
Ha már annyira tutira mondjátok ezt a google címtárat, hogyan lehet az összeset lementeni gyorsan, és visszahívni ha megint elmennek a nevek?
Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
beg
veterán
válasz makoss #10402 üzenetére
Tényleg az. Csak nem azért amiért gondolod. A megoldást többféleképp már nem tudjuk prezentálni neked. Az aprón láttam klassz nyomógombost, szerintem elcseréli erre a vacakra veled az eladó.
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz makoss #10403 üzenetére
Akkor a láthatóságot allitsd at, nekem nem a gyári rendszer van szoval abban masok segitenek majd. Most is ott vannak, rejtve.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
-
n@p@lm
őstag
Valaki fizetett már elő nagyobb tárhelyre a Cloudon?
Nézegetem, de csak csirkelábas oldal jön be és nem tudom hogy mit akar -
veterán
válasz Yoshida #10388 üzenetére
Bár RN3P-t használok, de egy Martian Notifier és egy Mi Band 2 van a két csuklómon, illetve egy Awei füles a kocsiban, amivel magától kapcsolódik a tel és a headset, miután gyújtást adok.
Menet közben, ha jön egy bejövő hívás, rezeg a Mi Band, a Martian ki is írja, hogy ki hív, a headset pedig villog, és ha kiveszem a dokkolóból, felveszi a hívást.
Szóval mindhárom eszköz egyszerre aktív. Nem tudom, hogy csinálja a készülék, nem is érdekel, csak azt tudom, hogy megy."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
makoss
veterán
Háát hallod lehet többet is érne ebből a szempontból az biztos!
Ezen részét jól elb@szta a Xiaomi(#10405) wwenigma: Ha valaki leírja mi az és miként lehet beállítani, lehet róla szó!
(#10406) trebrona: Ja, csak nem 1 kategória a 2.
[ Szerkesztve ]
-
beg
veterán
válasz makoss #10411 üzenetére
El bizony. Sőt az összes gyártó aki okostelefont gyárt. Biztos mind ostoba ahhoz hogy a sim hardver szabványát nem tudja felülbírálni. Szégyen.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre. MULTI EU ROM van a telómon, de mostanában be szaggat néha a telefon és volt eset, hogy úgy megakadt, hogy magától újraindult.
Jelenleg 8.3 - 7.3.16 fejlesztői van fent
Mehet rá a 7.5.25 egyből? Vagy esetleg jobban járok a 8.6 -al?
Köszi!
-
Lacopapi
addikt
válasz makoss #10411 üzenetére
Ezek szerint bejött,amit ajánlottam - nem árt megjegyezni,bár általánosságban a kártyás dolgok újraolvastatása orvosolja a problémákat.
Egyébként pedig : megnyitod a névjegyeket az alkalmazásváltót (fektetett három vonal),hosszan nyomva bejutsz a kapcsolatok menübe,ott megtalálod az import-export cuccot,ami téged érdekel. Használata egyértelmű. Sok sikert!
[ Szerkesztve ]
-
Degeczi
nagyúr
válasz wwenigma #10298 üzenetére
Nos, megjött az alkatrész (ezúton is köszönet a FB-os "Xiaomi szervíz"-nek, aki elpostázta a panelt), beraktam (minden mobilszerelési tapasztalat nélkül sem vészes), működik is szépen.
A panelon bőven vannak aktív alkatrészek, már a jobb oldalán is akad négylábú:
bal oldalon pedig egyértelműen ott egy vmi chip:
Szóval biztos, ami zicher, pihentetem a Tronsmart QC2-es töltőt...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Degeczi #10416 üzenetére
Csatis oldalán pár dióda, gondolom a polaritás miatt, a masikon nem latom rendesen a gyártó logóját a számsor után de előfordulhat hogy valoban az felel a töltésért, QC/normal5V egyeztetés miatt. Viszont akkor a diodakat kell kimerni es max BGA-t cserelni ha baj van.
Köszi.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
moma
őstag
Egykezes módot, amikor lecsökkenti az aktuális kijelző méretet, hogy lehet előcsalni?
we all deserve a bit of luck.
-
moma
őstag
hmm nekem nem csinálja. ha hosszabban rajta tartom az ujjam akkor jön a google asszisztens(amit amúgy soha nem használok. nem tudom van aki használja e mellesleg). lehet ez kavar ba? ha balra húzom el, akkor simán aktivizálódik a bal gomb a választó a futó appok között. os: miui gloal 7.5.25.
-
beg
veterán
válasz trebrona #10423 üzenetére
Nekem az nem jó a Nova launcher miatt, de a húzás mindkét irányban működik. Karikáról nyilacskára vagy karikáról sajtreszelőre. Jó gyorsan kell húzni.
[ Szerkesztve ]
-
-
moma
őstag
válasz trebrona #10427 üzenetére
A beállításokban benne van. Tehát akkor a rom tudja. De a beállításoknál csak az tudom kapcsolni kérdezzen e.
Lehet valami appal akad akkor. Megnézem majd mi jöhet szóba. Nova van fenn nekem is, de nem azt használom. Szimpibbek voltak az alap ikonok azért lol
Mindenesetre a lényeget, hogy hogyan kellene előhívni azt tudom. Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
trebrona
nagyúr
Lehet, hogy nem vagy elég gyors ebben a melegben. Szerintem nincs a launcher-rel összefüggésben, ha az elhúzás működik, ugyanúgy működnie kellene az érintésnek is. Valójában ugyanaz a kettő. Nem hiszem, hogy érzékeli a swype-ot.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
makoss
veterán
válasz Lacopapi #10415 üzenetére
Köszi az infót!
Ebből amúgy melyik beállítás az ahonnan a legegyszerűbben vissza tudom nyerni az adatokat? (Úgyértem ha nem lenne netkapcsolatom valamiért)Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Anonymus23
veterán
válasz makoss #10431 üzenetére
MyPhoneExplorer
És ami neked fontos, tud magyarul is a program.;) - The Power of the Light Side
-
moma
őstag
olvasgatom ezt a kontakt export import szálat itt. amúgy ezzel én is szívtam rendesen. nem volt sima ügy. egyébként nekem nem is tetszik, hogy cloudbe kell ezeket tárolni. egy csomó ember elérhetőségeit megadja az ember a googlenek anélkül, hogy az a valaki akarná ezt. ok, hogy elvi gond, de azért nekem kicsit rossz érzése. és ráadásul ez összekötve nyilván az emailcímével és az egész levelezésével.
azt, hogy a régi simemről az ottani sms-eket kiszedni, úgy, hogy dátumok is rendben legyenek nem is sikerült. ha erre van még valakinek ötlete, ha már ilyesmi a téma.
-
Surplus
tag
Szép napot Mindenkinek. Tanàcsotokat szeretném kérni abban, hogy van-e olyan app, amin be lehet àllitani, hogy egy adott CPU és battery hömérséklet esetén jelezzen, mely programok okozzàk a problémàt. Ha meg nincs arra megfelelö idöben történö reagàlàs a hasznàlo részérél, löjje ki a magas hömérsékletet okozo programot/programokat. Segitségetek elöre is köszönöm.
-
Degeczi
nagyúr
OK, a Google tényleg tud vicces meglepetéseket (pl. ha a barátnőd lakcímét is beírod a kontakt adatok közé, akkor a Google térképen a helyelőzményekben név szerint szerepelni fog, h nála voltál, mert összekapcsolja) - de mindez rajtad múlik, mit rögzítesz
Az emberek 99.9%-ának ebből semmilyen hátránya nem származik, előnye viszont annál inkább, hiszen ha tönkremegy a telefonod, elég a cserekészüléken belépni ugyanazzal a fiókkal, és minden adatod megvan
-
Degeczi
nagyúr
Off, de mégsem teljesen: agyatlan közteresek vagy kik jelenthettek föl egy márciusi zuglói közlekedési kihágásért - amikor egy éve nem is jártam saját kocsival Bp-en, szóval elírhatták a rendszámot, de ettől még mehetek az itteni rendőrségre megvédeni magam.
Márciusra a fene se emlékszik már, megnéztem hát Google térképen a helyelőzményekben, persze egész nap Szegeden voltam, fölhívtam a rendőrségi előadót, örült is neki, h szuper, nyomtassam ki, visszaküldjük ezt is adalékként.
Szóval én hagyom, hadd gyűjtsön adatokat a Google, nem zavar. -
Surplus
tag
Valaki a 10434-hez? Köszönöm.
-
Surplus
tag
válasz baitsee23 #10443 üzenetére
Természetesen ott is nèztem. Nekem azért kellene, mert a telot navigàtornak is hasznàlom és az autoban menet közben elég maceràs lenne levenni a ketyerét és igy megnézni, hogy mi van. Ugye meg a napsütésnek is ki van téve. Nem szeretném, ha megföne. Inkàbb kapcsolja ki.
-
evooo
aktív tag
Melyik most a legfrissebb multi rom?
-
beg
veterán
Ugyanannyira fárasztó mindig belinkelni is
jUUh megtette helyetted, ez a link van amúgy a nagyon megtévesztő multi rom link alatt is az összefoglaló rom alatti részén.[ Szerkesztve ]
-
evooo
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest