Új hozzászólás Aktív témák

  • zacci

    aktív tag

    válasz dchard #2422 üzenetére

    A FEM-tol alapvetoen nem fugg a sebesség. Nyilvan jobb lehet az AX3600 messzebbrol, de ez szerintem is hibahataron beluli eredmeny. Mivel lenyegeben ua. a hw, igy nem is lehet kulonbseg. Illetve ha nagyon belegondolunk de! Ha interferalnak az antennak akkor lehet abbol gond es vegeredmenyben okozhat sebesseg csokkenest. Az AX9000-nel pont ezert raktak a kimenetre szuroket, mert mar annyi az antenna, raadasul dual 5Ghz, hogy ha ezt nem lepik meg, akkor borul az egesz hw. Egyebkent en jobban szeretem a nem labor korulmenyeket, mert az all kozelebb a valosaghoz.

    Ami egyelore rejtely szamomra es amirol mar irtam neked illetve itt is megemlitettek mar, hogy reboot utan gyors az 5G, aztan egy ido utan ugy belassul, es elkezd laggolni, hogy komolyan hatareset a hasznalhatosaga.
    Valami nem ok az fw-ben es ezt a legujabb verzioban sem orvosoltak. Azert is kellene az ssh, hogy hatha latok valamit a logokban, amibol ki tudok indulni. Valamit mar sikerult kinyernek a rendszerbol, de azzal egyelore nem jutottam elore.

Új hozzászólás Aktív témák