Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2300 üzenetére
Érdekes, ugyanis, most hogy Pro módban kipróbáltam működik automata módban is és portréban is. Újra is indítottam a telefont és most működik rendesen!
Azért néha le fogom ellenőrizni.Elkészültek a RAW képek. Fent vannak a drive-on. Privátban küldj lszi email címet, ott talán egyszerűbb megosztani.
-
pingwin92
aktív tag
A lehető legjobb fényviszonyok között sem, úgy, hogy a legközelebbi tárgy, amire fókuszálnál legalább 3 méterre van?
Csak mert ilyet szoktak csinálni a telefonok, hogyha úgy gondolják, hogy a zoom kamera nem csinálna elég jó képet, mert a szűk rekeszén nem jön át elég fény, vagy csak nem tud olyan közelre fókuszálni, mint ahova szeretnél, akkor a főszenzort használja. -
M0RGI
őstag
válasz Ferenczi Áko #2293 üzenetére
Köszi!
-
ImACeltic
őstag
Na megjött a 13T Pro. Épp frissül HyperOS-re. Jó furcsa még ez a Xiaomi OS. Azt be lehet állítani, hogy az alvó kijelzőre két gyors tapi előhozza a zárolt képernyőt? Meg hogy az értesítések a fentről lehúzott menünél a ki-be kapcsolható funkciók alatt legyenek, ne keljen még egyet balra lapozni hozzájuk?
Gamer(PS5, PC), sport fan.
-
balazs1022
őstag
válasz Ferenczi Áko #2309 üzenetére
Nekem volt egyszer xiaomim, ott be lehetett. Azt hiszem 2 opció volt. Az egyik az uj a masik a hagyományos. Ennel akkor nem lehet? Furcsallom..
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz balazs1022 #2310 üzenetére
Még egyszer írom: A 13T-n lehet, a 13T Pro-n nem.
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
balazs1022
őstag
válasz Ferenczi Áko #2311 üzenetére
Az durva, hogy nem lehet...
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz balazs1022 #2312 üzenetére
Hát igen.. Nem tudom miért csak a 13T privilégiuma..
-
ggeleven
őstag
Nekem ma jött 13T, szóval most már aktívan csatlakozom a csapathoz én is. Magyar régiónál megrekedt miui14en, de Svájcra egyből dobta a hyper 1.0.3.0-át. Innen viszont esze ágában sincs menni a ma linkelt német régiós 1.0.6.0-ra. Nem mintha annyira kellene rohanni, csak fura.
Szerk: emag beszerzés egyébként.[ Szerkesztve ]
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
Kuter
senior tag
válasz BenceShearer #2295 üzenetére
Dettó Suzuki S-cross legutolsó firmware van a fejegységen, Talán töltő kábel csere segít, de nem biztos.
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
ImACeltic
őstag
A galéria is elég szokatlan nekem a Samu után. Mindig az ömlesztett fénykép menüt hozza be az albumok helyett meg a dátum szerinti rendezést is elfelejti, valamint több mappámat beömlesztette egy további albumok "mappába"....
-
ImACeltic
őstag
válasz this is life #2318 üzenetére
Igen, megcsináltam, de nem jegyezte meg.
-
ImACeltic
őstag
A menüt át lehet állítani olyan rendszerre, hogy ne a főképernyő mellett legyen a többi oldal és azokon rajta a 100 alkalmazás hanem egy lefele simizéssel egy külön lapozható "menü" legyen?
-
blondesigner
lelkes újonc
Sziasztok!
13T Pro-hoz ez jó lehet ennyiért? Szükségem lenne a kitámasztóra, kameravédőre és az autós, mágneses rögzítésre. És ez mindhármat egyszerre teljesítené 3.480 Ft-ért. De nekem kicsit gyér minőségűnek érződik. Valaki próbálta már
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz blondesigner #2326 üzenetére
A kameravédőnek nem sok jövőt jósolok, a többi funkció rendben lenne
-
zsocy
őstag
Ez a "klasszik" alis strapa telefontok, nekem volt már 3 az előző telómon (Mi10lite), és most is ilyen van a feleségem és a gyerek telefonján is. Kibírja ha leejted, de csodát nem kell várni tőle, előbb utóbb törik ez is. A kameravédő könnyen leszedhető ha mégsem kell, a fémlap az autós mágneshez jó, de nem túl nagy, ezért nehéz teló elforoghat a tartón, és a kitámasztó nagyon meredek szögben támaszt, olyan mintha hátra akarna esni a teló, furcsa így nézni, de az is működik. Alapvetően jó tok, és bírja a strapát, csak ronda szegény
Alin olyan 4-5 euroért kapod meg ugyanezt, csak meg kell várni amíg ideér. Én amikor kellett, kettesével vettem hogy ha törik vagy lelakom akkor egyből rá tudjam tenni a következőt. -
blondesigner
lelkes újonc
Köszönöm @Ferenci Áko és @zsocy a válaszokat! Így egy kicsit nagyobb bátorsággal rendelem meg. Jó ötlet, hogy egyszerre kettőt vegyen az ember, mert ha már rendel (főleg olcsón, Ali-ról - de sajnos nem tudok várni, mert mindentegybőlazonnalmost-típus vagyok), akkor legyen kéznél egyből egy másik, ha kukázódik az első. Mondjuk, őszintén szólva, egy ilyen szintű telefonhoz egy kicsit "cheap"-nek érzek hozzá egy ilyen tokot, de na.
És a "klasszikus" Nillkin Camshield Pro tok - gondolom a legjobb választás a 13T Pro-hoz, ha pluszban, csak a kamerát szeretné megóvni a felhasználó? Régen, más telefonokkal, sokáig bírta nálam az OEM tokokhoz képest a Nillkin.
[ Szerkesztve ]
-
dlaj
őstag
válasz balazs1022 #2322 üzenetére
Tegnap írtam neked, hogy megvannak a képek, csak e-mai cím kellene. Úgy látszik elkerülte a figyelmedet.
-
Promi
aktív tag
Nekem van ilyenem. A kamera védő lötyög (2 szélén szig szalag csíkkal erősítve), a mágnesessége nagyon gyenge. Ami jó benne, az az oldalra kitámasztás. Ja és a masszív oldolról rámarkolás, cserébe kicsit sulyosabb az egész mint egy szilikon tok.
[ Szerkesztve ]
-
ggeleven
őstag
válasz balazs1022 #2322 üzenetére
Priviben ment tőlem is.
Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.
-
ImACeltic
őstag
Szia!
Pont ilyet rendeltem, de még nem használtam annyit, hogy véleményt tudjak róla mondani.
-
Nuada herceg
őstag
Nektek nagyjából mennyi kijelzőidő jön össze?
Ha esetleg valaki szokta még nézni..Ebben szerintem olyan 6 - 6,5 óra van. Nem fogom totál lemeríteni. Kicsit keveslem, de nem is rossz azért.
Értem a csíziót.
-
dannyl
addikt
válasz Nuada herceg #2336 üzenetére
Milyen teló?
-
Bzs77
tag
válasz Nuada herceg #2338 üzenetére
A 11t pro-ra is panaszkodtak,hogy gyorsan merül. Sima 11t-re váltás váltás megoldotta.😊
Xiaomi 11t. 20 deka telefonért nem adok több százezret.
-
sakkik
lelkes újonc
Állapotsorban a wifi jelerőssége mellett van egy szám nálam. Az mit jelöl?
-
Promi
aktív tag
válasz Nuada herceg #2341 üzenetére
Így van.
-
mCITY22
csendes újonc
Sziasztok. Azt hiszem lecserélem az A52-est 13T-re. Kérdésem csupán (egyenlőre) annyi lenne, hogy a NOVA apk. keretrendszert kezeli-e a telefon. Hosszú évek alatt megszoktam, hogy ezzel szabom saját ízlésemre a telefont, az ikonokat, és minden mást. Köszönöm, ha van valakinek ebben tapasztalata!
-
dlaj
őstag
válasz mCITY22 #2344 üzenetére
Szia! Tökéletes működik rajta, mint tapasztalatom szerint minden telefonon. Nekem 13T Pro-m van.
Nekem is a kedvencem launcherem, több mint 10 éve ezt használom, de ezen a telefonomon mégsem.
Azért mert pár nap használat után annyira megtetszett a gyári alkalmazás animáció, hogy csalódás volt, hogy a Nova nem tudja lekezelni.
A Nova beállításban hiába állítom át az Alkalmazás animaciót (több lehetőség is van) nem változik a stílus. Lehet, írni kellene a fejlesztőknek, hogy nézzenek utánna.
Nem akarlak lebeszélni a telefonról, mert imádom, de te kérdezted a tapasztalatokat.
Ha pontosan érdekel, hogy hogyan is néz ez ki, akkor a mai nap tudok róla videót készíteni. Ha kell. -
mCITY22
csendes újonc
Köszönöm a szinte végletekig kimerítő választ! Ezzel még nem beszélsz le a T13 megszerzésétől! Mert sose szerettem az animációs dolgokat, legyen az háttér, ikon, stb, (itt akkor lehet változna) viszont nekem az elhúzható dokk elhagyása nagyon fájna. Persze nem lenne rossz az említett videó spot sem, de ezzel nem akarlak vasárnap még nyúzni is. Elhiszem! Inkább még annyit, hogy a kamera rendszere valóban hozzá tesz-e annyit, mint amennyit a LEICA név ígér? Talán csak emiatt venném meg, mert nagyon szeretek fotózni, emiatt is vettem egy Sony Alpha 6000 gépet, de úgy az a mindennapokban nincs a farzsebemben, de néha vannak olyan pillanatok amikor muszáj képet lőni. Tudom, egy APS szenzorral nem fog felérni a képalkotása, de még is, mi a tapasztalat?
-
sakkik
lelkes újonc
Igen, 6-os van mellette, köszönöm szépen a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest