Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tünci86
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam a férjemtől egy 13T Pro-t, még barátkozom vele 😀 Huawei mate 20 proról váltottam, amit Huawei órával használtam. Utóbbit használnám tovább az új telefonnal, de sehogy se működik. A huawei oldaláról sikerült feltennem a Huawei egészség alkalmazást, órával összepacsiztak, azt hittem sínen vagyunk. De a telefon letiltja az értesítések engedélyezését, így nem jelez az óra üzikre, hívásra, és az ébresztőre sem. A Huawei-el nem szeretik egymást vagy ez más márkával is előfordul?
Huawei Mate 20 Pro //Lenovo Legion // Polar M430
-
Tünci86
csendes tag
Én is így érzem, de ti miért? :-D
Mate 20 pro számomra egy Nokia reinkarnáció 😆4- 5 év alatt annyiszor leejtettem már kőre, betonra, csakúgy pattogott. Csak egy nagyon halvány karcolás lett rajta (még védőfólia se volt rajta soha, csak a gyári tok) Nagyon szerettem, mostanában kezdett önmagához képest gyorsan merülni, illetve 1-2 alkalmazás már nem kompatibilis vele...
De lehet még korai volt a váltás.Huawei Mate 20 Pro //Lenovo Legion // Polar M430
-
Tünci86
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #1164 üzenetére
Köszönöm az ötletet! A leírás alapján már a csúszkát sikerült áttolni, hogy engedélyezzem, de valójában teszteltem és most sem működik :-/
-
ginola
addikt
válasz WhiteWalker #1166 üzenetére
Honor Magic 5 pro nagyon visszaadja S régi Emui érzést.
-
Tünci86
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #1173 üzenetére
Ahh, köszönöm! Nagyjából sikerült! Üzik jönnek. Már csak az ébresztőóra lekapcsolása nem működik ( óra is engedélyezve van)
-
AthlonXP
őstag
Sziasztok!
Fényképezésnél hogy lehet beállítani a macro módot a 13T esetén? Tecsőn nem láttam videót erről, csak a Pro modellhez, de olyan opciót nem találtam ennél, amit abban a videóban mutattak. -
szaszy1990
kezdő
válasz WhiteWalker #22 üzenetére
a weboldalt logikus,h újratölti nem egy régit tölt be mintha offline lennél...bármi változhatott az oldalon így mindig a leg frissebbet látod...
-
Ferenczi Áko
addikt
Áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánok minden fórumosnak🎄
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
nfsu17
veterán
Van valaki, aki tudna accubattery-s statisztikát küldeni, hogy mi merre meddig az akkufogyasztással?
Ugye a "jó", meg "nem fogyaszt sokat", stb, elég szubjektív, bár maga a statisztika is az, mivel nem mindegy, hogy ki hogy használja.
Én nem játszom mobilon, szóval ha nem lenne a stat-ban játék, az jó lenne.
Böngészés, fotó, email, zene, térkép, ilyen lightosabb használat.
köszi. -
pv5
csendes újonc
Sziasztok! Gondolkodok, hogy pixel 7a-t vagy 13T vegyek. A 13T-re havonta érkeznek biztonsági frissítések? Illetve milyen a telefon üzemideje?
-
FJC
aktív tag
Két hete van meg a telefon. Eddig volt egy teljes rendszer frissítés + 1 javítás...
Az minek az ismérve, hogy milyen sűrűn van javítás?
A fontos, hogy hány évig..."A tudományban az ellentétes bizonyítékok megkérdőjelezik az elméletet. A vallásban az ellenkező bizonyítékok megkérdőjelezik a bizonyítékokat."
-
WhiteWalker
nagyúr
A SOT merre találom?
-
bikepank
tag
Sziasztok.
Most cseréltem le a Xiaomi 11t pro-t egy 13t pro-ra.
Nagyon nagy csalódás.
Rendszeres fagyások,a kamera borzasztó,életlen zajos képek.
Más is tapasztalt hasonlókat vagy csak én fogtam ki egy ilyen készüléket.
Köszönöm -
duvi
nagyúr
válasz WhiteWalker #1183 üzenetére
Sajnos nincs beépített SOT mérés. A Digitális jólét menüben mutatja az aznapi kijelző aktivitást.
-
Mitics
tag
Szia!
Végül megvettétek a 13T Pro-t? Mi a tapasztalat a kamerával?
Mi is hasonló cipőben járunk/jártunk. Nekem Pixel 7 Pro van 9 hónapja. Imádom, hogy nem kell manualban fotózni ahhoz, hogy jól sikerüljenek a képek. Egy kezemen meg tudom számolni, hogy hány kép mozdult be automata módban a 9 hónap alatt (sok-sok száz kép).
Ehhez képest a 13T Pro, amit pár hete vettünk a páromnak, botrányos. Ekkora különbségnek nem szabadna lennie. Legalábbis papíron semmi nem indokolja.
A képek legalább fele, ha nem több, bemozdul, mosódik. Kutyát, újszülöttet fotózza vele.
Nektek hogy szuperál a Xiaomi? Én azon agyalok már, hogy eladom a francba és veszek a feleségemnek is egy csalódás mentes Pixel 7 Pro-t. Nem jövök rá, hogy mitől ilyen fos a kamerája a 13T Pro-nak.
Köszi előre is, ha válaszolsz!
Boldog karácsonyt -
AthlonXP
őstag
Szerintem ott vmi gond lesz. Nekem 13T van, nem a Pro, de kamera szempontjából mindegy, bár utóbbinak van 1-2 plusz opciója szoftverben. Amikor most volt 2 napja havazás, én is csináltam képeket este, 22-óra után, szabadkézzel tartva a telefont és egyáltalán nem lett elmosódott a kép vele, pedig éjszakai fotózásnál hosszabb a záridő és érzékenyebb a rendszer a bemozdulásra.
-
janakbacsi
őstag
13T készüléken lehet még nyitni bootloadert? Valahol olvastam hogfy a xiaomi előbb-utóbb nem fogja engedélyezni. Szükségem van az indonéz rom-ra a hívásrögzítés miatt.
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Koromfia
lelkes újonc
Sziasztok!
Teljesen új vagyok fórum fronton is, de mostmár belevetem magam a topikok világába. Eddig egy asus z8-qm volt, de rengeteg probléma miatt megváltam tőle és most a 13T pro-val szemezgetek. Nyílvan a legroszabbkor esek neki a vásárlásnak, ugyanis a 250 árcimkéről most 320-ra robogott fel pl az MM-ben. Tudnátok jósolni, hogy körülbelül mikor és mennyire fog tudni visszaesni az ára zárós határidőn belül? -
Koromfia
lelkes újonc
válasz WhiteWalker #1197 üzenetére
Az asus előtt huawei mate 10 pro telefonom volt, amit imádtam. Ha nem ez, akkor apple-ben agyalok. De ár/érték arányban ez nekem nyerő. Plusz fontos a volte támogatás a yettel-nél, amit csak akkor adnak, ha olyan telót veszek, amit forgalmaznak is...
-
Emu
őstag
válasz WhiteWalker #1197 üzenetére
Ezt többször olvastam már itt, én is EMUI-ról jönnék egy kis One UI kitéréssel. Mitől annyira más a MIUI?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest