Új hozzászólás Aktív témák

  • Djuree

    félisten

    válasz saen #1233 üzenetére

    ha van taktikai érzéked gyorsan megy a felállás, ha meg nem akkor lehet neked 2 napod is 1 pályára akkor sem fog menni. a pályákon úgyis sietni kell mert a dropok felőrölnek egy idő után...de ez nekem jó így éppen.
    a pályákon nincs is időlimit csak körlimit, azzal nincs is gondom, az elfér tőlem, engem a földgömbön idegesít a limit. szépen sorban szeretem csinálni a missionokat, olyan sorrendben ahogy én szeretném, nem állandóan arra figyelni hogy jajj most melyiket csináljam nehogy nőjjön ez a rohadt számláló, vagy melyikre menjek hogy csökkenjen, és még az véletlenül sem az amelyik engem érdekelne és amelyiket szeretném csinálni hanem amelyiket MUSZÁJ! és ez itt a qrva nagy baj, hogy MUSZÁJból kell csinálni a pályákat nem úgy ahogy szeretnéd, mert ha úgy csinálod ahogy szeretnéd rábasztál. főleg nehezebb fokozatokon, ott már az elején is erre kell tervezni mert ha itt elrontod nem lehet helyrehozni később.

    de ha neked ez jó akkor egészségedre, azok vannak kevesebben akiknek jó így...szívesen tolnék ebbe is párszáz órát, de így nem fogok 100-at se.

    [ Szerkesztve ]

    LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák